După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 ianuarie 2017

Obiectiv SM.ro: O săptămână de la tragedie! Starea de sănătate a soților Balog s-a îmbunătățit

Acum o săptămână, în a doua zi de Crăciun, comunitatea sătmăreană a fost lovită de drama tinerei familii Balog, care a fost implicată într-un accident auto. În urma acestuia, cei doi copii ai familiei, de o lună,respectiv un an și 10 luni, au decedat, iar cei doi soți au ajuns la terapie intensivă, operați de urgență, starea lor fiind crtică.
Rugăciunile celor apropiați, gândurile tuturor celor care au citit și vorbele calde ale celor din familie i-au ajutat, astfel încât au trecut de perioada critică. În prezent, cei doi soți au fost mtați de pe secția de terapie intensivă, starea lor fiind stabilă. Ei sunt conștienți și se află înternați la chirurgie. Ligia urmează să fie transportată în această săptămâna la Cluj pentru o operație de fixare a coloanei, acolo unde are probleme în urma accidentului.
Continuarea pe www.obiectiv-sm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.