După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 ianuarie 2017

Proiect de lege pentru eutanasierea celor care „s-au săturat de viață”. Sinuciderea asistată în Olanda s-ar putea extinde şi spre orice persoană de peste 75 de ani, care nu mai doreşte să trăiască, chiar dacă nu este bolnavă...

Potrivit site-ului culturavietii.ro, sinuciderea asistata in Olanda s-ar putea extinde și spre orice persoana de peste 75 de ani, care nu mai dorește sa traiasca, chiar daca nu este bolnava, conform unui proiect de lege propus de catre parlamentara olandeza Pia Dijkstra.

Intr-un interviu, Dijkstra a spus: „Exista foarte multe exemple de oameni care spun, «Mi-ajunge cat am trait, am copii, am nepoți, ei sunt bine, dar eu stau deoparte, nu mai joc nici un rol in viața lor. Singurul lucru care ma așteapta este declinul și nu vreau sa trec prin asta.»
Ministrul Sanatații din Olanda, dna Edith Schippers, a declarat in Parlamentul olandez, in luna octombrie, ca guvernul intenționeaza sa legalizeze suicidul asistat pentru persoanele in varsta care „sufereau din cauza vieții”, dar nu a venit cu propuneri ferme.
Gert-Jan Segers, liderul partidului ChristenUnie, a spus: „In ce fel de societate dorim sa traim? Care e raspunsul la singuratate? Nu pot accepta ca asta inseamna sa-i dai unui om o pilula”. (Sursa: SPUC, 19 decembrie 2016)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.