După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 ianuarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisa, Cambogia. RETROSPECTIVĂ 2016 – PROIECTE 2017

După aproape un an de lucrare în Cambodgia și Asia de Sud-Est a sosit momentul unei evaluări a rezultatelor obținute, în primul pentru ca Dumnezeu să își ia slava cuvenită de pe buzele noastre și în al doilea rând pentru a încuraja pe fiecare la a fi părtași cu noi la extinderea Împărăției lui Dumnezeu pe pământ, mai ales că El este așa de aproapre să vină și încă sunt atât de mulți cărora nu li s-a propovăduit despre dragostea Lui; (peste 3 miliarde de oameni nu au auzit NICIODATĂ de Isus).
1.     LUCRAREA DIN CAMBODGIA 2016
1.1.         Evanghelizare: +30 de sate unde nu există biserici și nici creștini;
1.2.         Concert evanghelistic: +3500 participanți;
1.3.         Slujirea și edificarea a ~50 de biserici totalizând ~1700 membri;
1.4.         Patru conferințe naționale de echipare pastorală: +600 de participanți;
1.5.         Botezuri: 228 suflete;
1.6.         Biblii: +300 buc;
1.7.         Literatură evanghelizare: +1000 buc;
1.8.         Produse de igienă personală: +3000 buc;
1.9.         Rechizite școlare: +2000 buc;
1.10.    Motocicletă pentru păstor local: 1 buc;
1.11.    Vaci pentru familii nevoiașe: 5 buc;
1.12.    Orfani: 21 copii(mâncare, biciclete, saltele, rechizite, igienă, scolarizare).
2.     LUCRAREA DIN VIETNAM 2016
2.1.         Trei conferințe naționale de echipare pastorală: +400 participanți;
2.2.         Biblii: +400 buc;
2.3.         DVD filmul ”ISUS”: +100 buc;
2.4.         Consiliere maritală, pre-maritală și pastorală: ~100 cazuri.
3.     LUCRAREA DIN MYANMAR 2016
3.1.         Conferință națională de echipare pastorală: +200 participanți;
3.2.         Evanghelizare: 4 sate;
3.3.         Covertiri: 15 suflete;
3.4.         Orfani: 30 copii;
3.5.         Consiliere maritală, pre-maritală și pastorală: ~30 cazuri.

Dorim să vă mulțumim tuturor celor care v-ați lăsat folosiți de Dumnezeu și prin sprijinul vostru spiritual și financiar ați contribuit la realizarea acestor rezultate mărețe pentru Împărăția lui Dumnezeu! Sunt frați care au donat în cont pentru lucrarea de aici și de la care nu avem nici o formă de contact(email sau adresa pe vreo rețea de socializare). Dacă ești unul din aceia și citești acest material atunci dorim să îți mulțumim și să te binecuvântăm în numele lui Isus!!!
Pentru 2017 planul lui Dumnezeu pentru Cambodgia, Vietnam și Myanmar este descris mai jos, urmând ca orice descoperire și călăuzire pe parcurs de la El să o comunicăm cu voi de asemenea.

PROIECTE CAMBODGIA 2017 
1.  Concerte Evanghelistice – Am observat deschiderea și ospitalitatea oamenilor din zonele rurale față de orice tip de eveniment evanghelistic. Acum este timpul pentru Cambodgia (cum altădată era pentru România), ca evanghelizările în aer liber să ia amploare. Dorim să organizăm cel puțin un concert pe săptămână cu o participare de peste 500 oameni din sate și zone neevanghelizate. Cei prezenți au ocazia să audă Evanghelia, să ne rugăm pentru ei, să primească literatură creștină, DVD-uri cu muzică, predici și filme creștine. Cheltuielile fiecărui eveniment sunt de cel puțin 200$ în special din cauza faptului că nu deținem un sistem de sunet propriu.
2.    Școală Biblică Mobilă – Cursurile biblice și teologice pe care le edităm la cererea Cultului Assemblies of God le predăm în decursul următorilor ani în cele peste 200 de biserici la păstori, prezbiteri, diaconi, lideri de tineret, copii, surori. Lunar ținem aceste cursuri în 5 locații diferite cu lideri din peste 30 biserici. Cheltuielile de organizare a fiecărei întruniri de studiu sunt de ±70$.
3.  Orfelinatul din Krasang – Îngrijirea celor 21 copii implică cheltuieli lunare de 50$/copil. A investi în ei înseamnă a schimba destine condamnate dezastrului social, material și spiritual. Vă mulțumim tuturor celor care doriți să susțineți acești copii speciali de care noi ne bucurăm când îi vedem cum îl iubesc pe Domnul și cum se maturizează spiritual.
4.    Proiecte sociale – Cumpărarea a 10 vaci și 2000 rațe pentru familiile nevoiașe și pentru orfelinat cu scopul de a le oferi o sursă de întreținere proprie. Costul unei vaci este de 500$/buc.  și costul unei rațe este 2$/buc.

PROIECTE VIETNAM 
1.    Școală Biblică Mobilă – Cursurile biblice și teologice pe care le edităm pentru AOG Cambodgia le vom preda și în cadrul bisericilor baptiste și penticostale din Vietnam în urma acordurilor cu liderii celor două culte. Costul unei astfel de conferințe este de ±1000$ dat fiind numărul mare de participanți și structura diferită de organizare  din cauza restricțiilor regimului comunist.
2.    Literatură creștină – Una din marile nevoi în Vietnam este de Biblii și materiale evanghelistice și de studiu. Distribuția literaturii creștine se face prin păstorii locali în satele și zonele de unde ei provin. Costul unei Biblii în Vietnam este 5$.

PROIECTE MYANMAR 
1.   Școală Biblică Mobilă – Liderii bisericilor din Myanmar au aceleași nevoi de studii biblice și teologice pentru formare, echipare și edificare în vederea lucrării de slujire a bisericii, evanghelizare și ucenicizare. În Myanmar la fel costul unei astfel de conferințe se ridică la ±1000$.
2.   Concerte evanghelistice – Myanmar a devenit o țară democratică începând din 1 Ianuarie 2016, ceea ce favorizează acum propovăduirea Evangheliei în aer liber! Împreună cu frații burmezi vrem să începem o serie de evanghelizări publice și să profităm de libertatea actuală. Când am fost noi în luna septembrie 2016 erau deja foarte mulți misionari mormoni și de la Martorii lui Iehova stabiliți acolo și cu lucrări deja avansate și cu mult înaintea noastră. Vrem ca împreună cu voi să avem impact pentru ca lucrările celui rău să nu propășească, ci tot mai mulți oameni să afle Adevărata Cale.
3.     Literatură creștină – Nevoia de Biblii și materiale evanghelistice este o nevoie constantă în orice lucrare și în orice țară. Literatura creștină este instrumentul de bază în misiune. Nu putem lua de nicăieri aceste materiale pe gratis, indiferent în ce țară ne-am afla. Costul unei Biblii în Myanmar 5$.
Acestea sunt câteva din provocările pe care Dumnezeu ni le aduce tuturor în acest an. Dacă ai citit acest material este pentru că Dumnezeu vrea să îți vorbească despre modul în care El dorește să îl slujești. ”Nelegiuirea se înmulțește când neprihăniții tac!” – spunea cineva. Tăcerea se caracterizează prin nepăsarea față de lumea pierdută, prin indiferența față de lucrarea misionară. ”Și tăcerea e un răspuns!” – vor gândi unii; dar ea nu e un răspuns când Hristos îți arată planul și nevoile pentru care să te rogi și pentru care apoi să îți deschizi inima și buzunarul pentru ca din binecuvântările pe care le-ai primit de la El să faci ”să se cunoască pe pamânt calea Lui și printre toate neamurile mântuirea Lui.”(Ps. 67:2) Dacă noi vom tăcea vor avea grijă mormonii, martorii lui Iehova, sataniștii, ateii, homosexualii, etc., să vorbească.
În 2017 fă din planurile Lui planurile tale, ”încredințează-ți lucrările în mâna Domnului și îți vor izbuti planurile!”
Vă mulțumim tuturor celor care ne susțineți și veți continua să o faceți și celor care vă veți alătura nouă de acum. Fiți cu toții binecuvântați și călăuziți de El!

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001

 

Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Church Planting Asia

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.