După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 ianuarie 2017

Sorin Cigher – Ne spune cineva adevarul?

Uite doctoratul, nu-i doctoratul! Iată hoţul, nu e hoţul! Jos taxele, sus impozitele! A fost accident, n-a fost accident! Rușii au prăbușit un avion, n-a fost prăbuşit de ei! Exemplele pot continua mult şi bine, dar nouă ne spune cineva care este adevărul? Ce apare seara, dimineaţa se modifică. Însă chiar ne interesează adevărul? Suntem pregătiți să-l aflăm? S-ar putea să ne fi obișnuit cu oameni lipsiți de coloană vertebrală, obișnuiți să nu dea socoteală de ceea ce le iese de pe buze. "Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul! (Ieremia 17:5)

Societatea este confuză şi trăieşte în zona gri. O poziţie vagă şi plină de semne de întrebare. Omul este manipulat prin massmedia şi înghite tot ce este oferit pe tavă, fără anestezie.  

Am ales oameni care să ne îndrume, să ne spună adevărul, să nu mai fim duşi cu zăhărelul, însă mi se pare că zăhărelul s-a topit şi noi ne lingem pe degete că dulce mai era.

Aș prefera să mi se spună adevărul, chiar dacă este mai dur, decât să aud minciunile dulci, îmbrăcate în haine frumoase, care la prima rafală a realităţii dispar și rămânem cu adevărul însoțit de multă dezamăgire. Trist, dar adevărat! De ce preferăm minciunile, dacă mai devreme sau mai târziu oricum realitatea va ieși la iveală?

Unul singur în istoria noastră a avut curajul să afirme: „Eu sunt Adevărul!” și cei care L-au cunoscut nu mai pot accepta o realitate trunchiată. El e Adevărul care îmi face bine! Acest Adevăr a traversat istoria cu toate războaiele şi conflictele, cataclismele şi cutremurele, presiunile şi tensiunile mondiale. Adevărul a rămas și rămâne în picioare! Acest adevăr este Isus Hristos!  Iubirea lui Hristos înseamnă implicit iubirea Adevărului. Le doresc tuturor să aibă curajul să spună Adevărul cu orice preţ, fiindcă face bine la suflet şi la trup. Cerem tuturor să vorbească despre Adevăr, să trăiască în Adevăr şi toate se vor aşeza pe făgaşul normal. Familiile să trăiască în adevăr. Tinerii să umble în Adevăr. Politicienii să ne spună adevărul. Liderii religioși să aibă curajul să spună  și nu să ocolească Adevărul.

Sunt convins că atunci când vom fi înconjuraţi doar de adevăr, omenirea va fi alta!
 
Sorin Cigher 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.