După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 ianuarie 2017

Venituri grase pentru șefii organizațiilor „de caritate” pro-avort din Marea Britanie

Șefii organizațiilor de caritate din Marea Britanie, inclusiv cele care ofera avorturi, ca Marie Stopes și International Planned Parenthood, primesc salarii sute de mii de lire sterline anual și prime uriașe, potrivit unei investigații facute de ziarul Daily Mail.

Ziarul a analizat cateva organizații de caritate importante, care primesc milioane de lire sterline din ajutoarele externe britanice. Unele astfel de organizații nu doar ca iși platesc șefii cu pana la 618 mii de lire sterline pe ani, ci și cresc cheltuielile pentru persoanele de conducere.
Marie Stopes International (MSI)
Marie Stopes International, care primește un ajutor de la statul britanice de 46,3 milioane de lire sterline, a oferit un salariu șefului executiv al sau, Simon Cooke, de 168.924 de lire, in anul trecut și 251.831 lire sterline ca prime. Aceasta in ciuda faptului ca gigantica organizație pro-avort a fost forțata sa-și suspende serviciile la inceputul acestui an, dupa ce un raport al unei comisii de calitate Care Quality Commission a descoperit practici ilegale. Organizația mai are șase membri in funcții de conducere, care de asemenea au salarii de sute de mii de lire anual.
IPPF
O alta organizație este International Planned Parenthood, care a primit un ajutor de 25,8 milioane de lire in 2013. IPPF a platit directorului sau Carmen Barroso 344.396 lire sterline in anul trecut și are cel puțin șase membri de conducere, platiți cu peste 100 de mii de lire anual. Șefilor de la varful conducerii acestor organizații, spre deosebire de alte organizații non-profit, iși pot lua bilete la zboruri de business class.
In randul acestor organizații de caritate care platește salarii excesive conducerii se numara și Save the Children, care promoveaza avortul și planificarea familiala.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.