După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Viorel Iuga — Ce pot face ca referendumul cerut de peste 3 milioane de cetăţeni români să aibă loc?

Stimaţi români,
Cu toții ştim de dorinţa milioanelor de cetăţeni români ce au cerut ca, în Constituţia României, căsătoria să fie definită drept uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Paşii şi eforturile depuse au fost foarte importante, dar nu suficiente. Pentru a ajunge unde dorim, trebuie să aibă loc referendumul propus. În vederea accelerării acestui proces normal, civil, democratic şi absolut legal, vă invit să continuăm cu următorii paşi:

1. Rugăciune

Continuăm să ne rugăm. Creştinul ştie din Sfintele Scripturi că rugăciunea are mare putere. Să cerem bunului nostru Dumnezeu să mişte inima Preşedintelui, a politicienilor, a românilor, a familiştilor şi a duşmanilor (împotrivitorilor??) familiei. Să perseverăm în rugăciune şi să nu ne oprim până nu va fi finalizat proiectul. Apoi, putem încuraja pe alții la rugăciune. În jurul nostru sunt mulţi oameni care se pot ruga. Să îi asigurăm că are rost, că rugăciunea aceasta este după voia lui Dumnezeu. Să îi încurajăm să se roage cum ştiu, unde vor şi unde pot. Să îi încurajăm să se roage în particular, cu familia, în bisericile unde se închină, etc. Să ne facem timp şi să ne rugăm împreună cu ei. Îndemn şi rog toţi liderii religioşi să îşi folosească poziţia pentru a motiva bisericile la rugăciune. Îndemn conducătorii orelor de rugăciune în adunări sau în grupuri de credincioşi să motiveze şi la rugăciune pentru această dorinţă nobilă, creştină şi patriotă. 

2. Promovare

Este foarte important să găsim căi prin care să promovăm proiectul. Să vorbim despre el la cunoscuţi şi la necunoscuţi. Să vorbim cu cei care cunosc, care au acelaşi punct de vedere, dar şi cu ceilalţi. Să argumentăm înţelept şi cu respect. Să argumentăm biblic, social, istoric, economic, psihologic, etc. Să folosim toate mijloacele pe care le avem la îndemână pentru promovarea proiectului. În mod normal, media seculară nu ne va ajuta, dar Dumnezeu poate face minuni. În timp ce promovăm, să încurajăm şi pe alţii la promovare. Ştim că pentru realizarea proiectului avem nevoie de votul şi de sprijinul celor din conducerea ţării. Chiar dacă nu avem acces direct la ei, vreau să vă amintesc realitatea: fiecare politician şi fiecare persoană din aparatul administrativ sunt oameni ce trăiesc între oameni. Ei au părinţi, fraţi şi surori, prieteni, colegi, etc. Să îi îndemnăm pe cei care îi cunoaştem şi la care avem acces să vorbească cu cei pe care îi cunosc şi la care au acces. În felul acesta, mesajul va ajunge şi la cei „înălţaţi în dregătorii”.

3. Reafirmare

Să reafirmăm susţinerea proiectului. Vă propun, să scrieţi fiecare o scrisoare Preşedintelui şi parlamentarilor. O puteţi trimite prin e-mail, în mod obişnuit, dar cu aviz de primire, sau o puteţi posta pe reţelele de socializare. Important este să spuneţi că doriţi şi insistaţi să se dea curs referendumului cerut. Dacă doriţi, vă pot oferi un model pe care îl puteți folosi sau care să vă inspire. În timp ce ne implicăm, să încurajăm şi pe alţii la reafirmarea susţinerii proiectului. Să le cerem şi altora să facă ceea ce facem noi sau, dacă pot, chiar mai mult. Este momentul să ne încurajăm la cât mai multe acţiuni înţelepte ce sprijină demersul pentru schimbarea Art. 48 alin. 1 din Constituţia României.

4. Credință

Să credem şi să îndemnăm la credinţă. Domnul a onorat şi va onora atât munca, cât şi credinţa noastră. Afirmaţia din Iov continuă să fie adevărată! „El (Dumnezeu) face lucruri mari şi nepătrunse, minuni fără număr.” (Iov 9:10)

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.