După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 ianuarie 2017

Viorel Iuga — "Sunt un pedofil, un monstru!"


Am citit recent un articol intitulat: „Sunt un pedofil, nu un monstru.” Mi-am dat seama imediat că în titlul acestui articol s-a strecurat un „nu”, exact unde nu trebuia. Articolul, pentru a oferi informaţie corectă, trebuia să sune aşa cum l-am intitulat eu: "Sunt un pedofil, un monstru!"
Indiferent cât de neplăcut sună, ne place să recunoaştem sau nu, orice pedofil este un monstru. 

Din punct de vedere biblic, relaţia sexuală este legitimă doar în legământul căsătoriei, adică în relaţia ce rezultă din unirea liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Aceştia trebuie să fie maturi şi decişi să îşi împlinească bine şi în mod permanent rolurile decise de Creator. Relaţia sexuală cu un copil nu poate fi consumată în cadrul căsătoriei şi nu este normală.

Pedofilii, indiferent cine sunt, reprezintă un pericol social deoarece toţi sunt nişte "hoţi, profitori şi criminali". Ei fură curăţia trupului şi a sufletului unor copii. Ei profită de nevoi şi de naivitate pentru a ciopârţi trupul şi sufletul unor fiinţe care nu au maturitatea şi puterea să spună nu ofertelor otrăvitoare, împachetate în ambalaje atractiv. Ei ucid conştiinţa celor care nu au suficientă informaţie şi nici maturitatea dea a decide înţelept.

Pedofilii, alături de toţi ceilalţi care profită de copii, sunt monştri! Copiii trebuie avertizaţi şi învăţaţi să se ţină departe de ei. În schimb noi, adulţii, trebuie să ne gândim la sufletul pedofililor, să ne rugăm pentru ei şi să le prezentăm Evanghelia. Din fericire, Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu a venit, a murit şi a înviat şi pentru ei. Dacă un pedofil este gata să creadă Evanghelia, să se pocăiască, să creadă în jerfta Domnului Isus Cristos, chiar dacă va continua să suporte rigorile legii, se va bucura de iertare, transformare, normalitate, sfinţire şi glorificare.
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.