După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 ianuarie 2017

Vremea Nouă.ro: Ultimul drum pentru Gianina Spunache. Șoferul vinovat a cerut iertare familiei îndoliate

DURERE… Ultima zi printre prieteni si rude, pentru Gianina Spunache, tânãra ucisã, pe trecerea de pietoni, de un sofer de numai 19 ani. Astãzi, tânãra de 20 de ani va fi înmormântatã în cimitirul Bisericii Vestea Bunã din municipiul Vaslui. Din ziua în care a fost trimisã la o unitate medicalã din Iasi si pânã când a fost adusã, în sicriu, acasã, cel care se face vinovat de producerea accidentului a tot încercat sã ia legãtura cu rudele fetei. Se pare cã a si reusit sã stea de vorbã cu acestea, încercând sã-si cearã iertare pentru cele întâmplate si sã ofere sprijin familiei. “Din câte stiu, nu prea au stat de vorbã pentru cã durerea familiei este prea mare. Poate cã, dupã ce va trece, vor sta de vorbã”, spun apropiati ai familiei Spunache. De asemenea, acestia au fãcut publice numerele de cont unde pot dona toti cei care vor sã ajute familia.
La Biserica Vestea Bunã din Vaslui, ieri, rudele, prietenii si toti membrii Cultului Crestin dupã Evanghelie s-au rugat pentru Gianina. “Nu avem voie sã-L tragem la rãspundere pe Dumnezeu si sã-L întrebãm <<De ce, Doamne? De ce asa?>>. O stie El cel mai bine. Vã mãrturisesc cã mã nãpãdesc multe amintiri si gânduri cu Gianina. A fost sora noastrã, prietena noastrã în Hristos, care a slujit în bisericã, în grupul tinerilor din cor, a slujit la sate si în oras. Ne rugãm ca ceea ce Dumnezeu a fãcut zilele acestea si în seara aceasta sã aibã un ecou în viata noastrã si fiecare dintre noi sã ne întoarcem cu pocãintã înaintea Lui, pentru cã ceea ce face El, este cel mai bine, chiar dacã nu întelegem noi acum si aici. Într-o zi ne va explica cu de-amãnuntul”, a spus pastorul Bisericii Vestea Bunã din Vaslui, în cadrul priveghiului.
Mesaje de rãmas-bun din partea colegilor si a profesorilor

Colegii si profesorii Gianinei Spunache au postat zeci de mesaje de rãmas-bun pe pagina de socializare Facebook. Unul dintre acestea vine si din partea inspectorului adjunct al ISJ Vaslui, Cristiana Botan: “Gianina Spunache va lãsa un gol mare în viata celor care au cunoscut-o. O fatã de o frumoasã simplitate, care îsi lumina prezenta oriunde se afla prin caracterul ei integru. Suntem toti întristati de faptul cã Gianina nu a înfrumusetat lumea în care a locuit pentru mai mult timp, cãlãtoria ei pe acest Pãmânt fiind asa de scurtã! Imaginea pe care o avem cu Gianina în minte este imaginea unui cãlãtor care face autostopul la marginea unui drum, tinând o pancartã în mânã, cu numele destinatiei unde vrea sã ajungã: Rai. Gianina, în ajunul Revelionului, nu a murit, ci doar si-a schimbat adresa. Distanta dintre noi nu o va sterge din memoria si inima celor care au cunoscut-o. A fost un privilegiu sã te cunoastem, Gianina! Ale tale profesoare”. Mesaje au venit si din partea colegilor de facultate ai tinerei. Pe pagina de Facebook a Universitãtii de Artã din Cluj (UAD), acestia au postat urmãtorul mesaj: “O veste dureroasã a marcat comunitatea UAD în aceste zile. Un accident care a întrerupt firul vietii pentru o persoanã optimistã, pozitivã, luminoasã. Este un moment de reflectie asupra imprevizibilului si fragilitãtii vietii, a lucrurilor incontrolabile si, uneori, nedrepte. Gianina! Sperãm cã te afli într-un loc mai luminos si multumim pentru momentele în care ne-ai fost alãturi. Rãmas bun!”
În loc de lumânãri, panglici albe si mesaje de rãmas bun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.