După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 ianuarie 2017

Ziua News.ro: Dovada evidentă și materială a existenței lui Dumnezeu



Complexitatea planetei noastre indică existența unui Creator care nu doar a creat Universul ci, îl menține în viață. Planeta noastră are dimensiuni perfecte.
La suprafața Pământului există un strat subțire de gaze, în cea mai mare parte azot și oxigen. Dacă Terra ar fi fost mai mică ar fi fost imposibil să aibă atmosferă. Din câte se știe, planeta noastră este singura care are o atmosferă alcătuită dintr-un amestec perfect de gaze care susține viața. Terra se află la o distanță perfectă față de Soare. Dacă s-ar fi aflat la o distanță mai mare nu ar fi mai existat viață. Orice modificare a planetei față de Soare ar face imposibilă viața pe Terra.
Planeta este la o distanță perfectă, iar faptul că se învârte în jurul axei sale, face ca întreaga suprafață să fie încălzită și răcită. Luna se află la distanța potrivită față de Pământ, astfel încât face ca apele oceanelor și ale mărilor să nu inunde uscatul. În tot acest echilibru, a fost creat omul, înzestrat cu un creier care procesează un volum impresionant de informații, peste un milion de informații pe secundă. El filtrează cele mai importante informații și ne dă posibilitatea să ne concentrăm pe ceea ce este important.
Continuarea pe www.ziuanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.