După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 februarie 2017

Anti-avort și anti-eutanasie. Cine este judecătorul Neil Gorsuch, nominalizat de Trump la Curtea Supremă a SUA

Pentru postul vacant de la Curtea Supremă, președintele Donald Trump a nominalizat marți un cunoscut militant împotriva avortului, a eutanasiei și căsătoriilor între persoane de același sex. Este vorba de Neil Gorsuch, pe care democrații au anunțat deja că vor face orice pentru a-l bloca.

Donald Trump ia o altă decizie importantă, nominalizându-l marți pe judecătorul Neil Gorsuch pentru Curtea Supremă, după ce postul a rămas vacant în urma decesului lui Antonin Scalia, anul trecut. Anunțul a fost făcut chiar de Trump, care a precizat că astfel vrea să mai îndeplinească o promisiune făcută în campanie.

„Magistratul Gorsuch are abilități legale remarcabile, este o minte briliantă, are o disciplină extraordinară și a câștigat un sprijin bi-partizan. În funcție de vârstă, un judecător poate să fie activ până la 50 de ani, iar deciziile sale pot dura un secol sau mai bine de atât, uneori pot fi chiar permanente”, afirma atenția Trump, însoțit de Neil Gorsuch și de soția sa în timpul nominalizării din Casa Albă.

La doar 49 de ani, Gorsuch se numără printre cei mai tineri magistrați nominalizați la instanța supremă a SUA în ultimul sfert de secol. Acestă funcție este cu atât mai importantă cu cât ea se acordă pe viață. Ca judecător ân cel de-al Zecilea Circuit al Curții de Apel, nominalizat de George W Bush în 2006, Gorsuch s-a pronunțat împotriva reformei sanitare Obamacare. Cunoscute sunt și opiniile sale despre avort și  eutanasie. „Toate ființele umane au valoare intrinsecă iar intenția de a ucide alte vieți din motive personale a fost mereu greșită (spunea Gorsuch în cartea sa „The Future of Assisted Suicide and Euthanasia”). 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.