După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 februarie 2017

† Apel către Ministrul Apărării Gabriel Beniamin Leș...


Stimate domnule ministru,

M-am bucurat când ați fost numit ministru al apărării din cel puți două motive. Am înțeles că sunteți creștin evanghelic și că ați fost student la Timișoara. Cum eu sunt pastor evanghelic în Timișoara e posibil să ne fi intersectat pe undeva.

Când am auzit în această dimineață că un ministru din Guvernul domnului Grindeanu și-a dat demisia, am fost sigur că dumneavoastră sunteți. Un creștin evanghelic nu poate gira prin prezența lui un guvern antinațional, antilege și ordine și pentru corupție și făradelege. Am înțeles peste câteva minute că era vorba de colegul dumneavoastră tehnocrat, Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de afaceri. Vă redau câteva din cuvintele emoționante scrise de domnia sa:

"Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare și nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conștiința curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit în ochii lui și ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tata a fost un laș și a girat acțiuni pe care nu le împărtășește sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!"

Domnule ministru, aveți un nume frumos, Beniamin, care înseamnă "Fiul celei drepte". Domnule ministru, dumneavoastră în calitate de creștin evanghelic nu puteți să pătați obrazul lui Cristos stând în mijlocul celor nedrepți. Până și numele vă determină să vă disociați de fărădelege și nedreptate.

Domnule ministru, în calitate de pastor evanghelic vă rog gândiți-vă la onorea lui Cristos, uitați-vă, ca și colegul dumneavoastră, în ochii copiilor dumneavoastră și dați-vă demisia sau demascați fărădelegile comise de infractorii travestiți în politicieni. Știu că ați muncit mult să ajungeți până aici, dar noi creștinii nu trăim numai pentru aici și acum, ci și pentru atunci și acolo.

Dumnezeu să vă binecuvânteze! Dumnezeu să binecuvânteze România!

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.