După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 februarie 2017

Aurelian Pavelescu — Unul dintre cele mai importante evenimente, care va marca o schimbare majoră la nivel global: deschiderea unei investigații puternice împotriva lui George Soros și rețelei sale...

Unul dintre cele mai importante evenimente, care va marca o schimbare majora la nivel global: deschiderea unei investigatii puternice impotriva lui George Soros si retelei sale in Congresul american.
In urma cu cateva luni, am previzionat o confruntare directa intre Trump si Soros, cei doi nu pot "coabita". Trump nu poate accepta existenta, in paralel, si a unui alt "Presedinte din umbra al SUA", in persoane lui George Soros. Si nici nu este de acceptat.
Pentru prima data la un asemenea nivel, Soros este acuzat de partizanate politice cu ale sale retele de ong-uri, impotriva democratiei.
Investigatia se refera la "Europa de est", se refera specific al Macedonia, si va ajunge, cu siguranta, si la situatia din Romania. Am mai spus-o, o repet si acum: respect libertatea de expresie, orice forma de actiune civica si politica inscrise in cadrul democratic, dar reteaua organizata a lui Soros, care a avut si are ca scop controlul politic si economic al tarii, prin tehnici de manipulare, nu poate fi acceptata!
Sper ca, acele persoane care au primit burse Soros, au facut si fac parte din uriasa retea a lui Soros in Romania si care sunt de buna-credinta, sa inceapa sa se manifeste in mod liber, in afara oricaror influente ale celor care conduc aceasta retea in Romania si care au dat dovada de rea-credinta. Accept dezbaterea de orice fel, dar propaganda fascistoida si anti-nationala a majoritatii care reprezinta reteaua Soros in Romania, nu poate fi alimentata, fie si prin tacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.