După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 februarie 2017

Cadoul UE pentru Germania: Martin Schulz confirmă că va legaliza „căsătoria” și adopția de copii pentru homosexuali

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, acum candidat al Partidului Social Democrat SPD la șefia guvernului german, intenționează să impună „căsătoria” între persoane de același sex în Germania, dacă partidul său va câștiga alegerile legislative din septembrie.

Conform televiziunii germane ZDF, Social Democrații lui Schulz vor să facă din „căsătoria” unisex un punct central al campaniei electorale. Ei doresc de asemenea să permită adopția de copii acestor cupluri.
După ce și-a construit cariera ca unul dintre soldații cei mai fideli ai Uniunii Europene și ai birocrației de la Bruxelles, pozițiile lui Schulz pe cele mai multe subiecte de politică internă și drepturi civile erau complet necunoscute cetățenilor germani. Acum, Schulz și le-a dat pe față. Nu este, oricum, nicio surpriză: în timpul mandatului său la Bruxelles, el a fost un apropiat al militanților homosexualiști.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.