După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 februarie 2017

Cristian Ionescu — Oameni buni, România poate fi (deja) mare!

Protest pașnic, până în prezent! Așa trebuie să rămână! Orice cauză, oricât de nobilă este discreditată în lipsa respectului, comportamentului demn și autenticității! Mercenarismul, violența și vulgaritatea sunt atribute josnice ale unor categorii de oameni care își anulează dreptul la libertatea de exprimare!
Protest masiv! Sute de mii în toată țara înseamnă milioane (multe, foarte multe)! Numărul imens de manifestanți delegitimizează clasa conducătoare, în ciuda procesului democratic prin care a fost aleasă! Acest lucru dovedește că a dezamăgit propriul bloc electoral și s-a descalificat prin fraudă politică. Ar trebui să urmeze alegeri anticipate!
Protest continuu! Este un fapt cunoscut că în asemenea situații, animalul politic se ascunde în bârlog până trece furtuna! Asta, dacă trece! Dar dacă mulțimea rămâne în stradă, s-a terminat! 
Protest consecvent! Nu putem protesta împotriva corupției, dar să tolerăm crima avortului, plaga sodomiei și desfrâul! E rândul d-lui Dragnea, dar nici dl. Iohannis n-ar trebui lăsat nescărmănat! Fiindcă necuratul nu se lasă păgubaș! Dacă i se-nchide ușa, încearcă pe geam! România ar fi foarte mare dacă protestul împotriva guvernului s-ar transforma într-un protest al pocăinței, într-o energie de mobilizare generală pentru aprobarea referendumului pro-familie!
În fine, protestul tinerimii! Dacă asta este generația viitorului, România are viitor! Prea mult am văzut viitorul prin imaginea dezmățaților de pe la… colective și alte baruri ale desfrâului (rău c-au luat foc, mai bine se pocăiau)! Dacă tinerii de azi înțeleg corect principiul răspunderii civice, al responsabilității politice și a valorilor care contează, eu cel puțin mă bucur!
Cum spunea o jurnalistă, Ro-Mânia! Sperăm să fie mânie sfântă…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.