După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 februarie 2017

Cristian Ionescu: Susțin referendumul anti-corupție, dar cer asocierea sa cu referendumul propus de Coaliția pentru Familie!

CUM EUROPA NENOROCEȘTE (ȘI) ROMÂNIA
Tectonica politică a României este deliberat mișcată de Europa în ultimele zile și are scopul de a destabiliza un sistem democratic fragil, deja fisurat, doar pentru atingerea unui scop: alinierea țării noastre pe traiectoria valorilor (i)morale promovate de Bruxelles.
Pentru cei care cred că voi fi aservit vreunei direcții politice, trecutul și chiar prezentul dovedesc o imparțialitate compartimentată pe care am urmărit-o consecvent dintotdeauna.
La biserică mă bucur de orice demnitar vizitator, curat sau (mai ales) penal, pentru că oportunitatea de a-i predica Evanghelia bate teama de percepțiile și reacțiile politice ale celor care vor interpreta tendențios episodul.
De-a lungul anilor am primit din toate partidele, în toate (o)pozițiile și de toate nuanțele! Cu condiții:
  1. Stă TOT programul, adică ascultă și predica;
  2. Dacă este demnitar, are un cuvânt de salut limitat la secunde (nu minute);
  3. Dacă nu este într-o poziție oficială (doar candidat) îl prezentăm dar nu are cuvânt;
  4. Îi dăm – demnitarului, nu candidatului – un microfon și zice de unde șade;
  5. Nu dă declarații și/sau lozinci politice;
  6. Nu am participat niciodată și nu voi participa (spre disperarea unor prieteni cu afinități politice) la întruniri comunitare sau proteste/manifestări organizate în campanie politică, nici măcar atunci când candidații sunt… confrați și nici măcar atunci când protagonistul este… președintele statului;
  7. Nu voi andorsa niciodată un partid sau un candidat fie el/ea „de-al nostru” sau nu;
  8. Voi critica întotdeauna doar pe acele etaje ale discursului politic care se intersectează cu valorile creștine cuprinse în Cuvântul Sfânt și promovate de Biserica Domnului Isus!
Și acum, iată discordia politică din ultima vreme, de unde și cum i se întărâtă inchietudinile:

  1. Cui nu-i place demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției pentru clarificarea noțiunii de „familie” în favoarea definiției creștine tradiționale? Lui Europa nu-i place! 3 milioane de semnături? Nu contează! Un asemenea demers ar crea un narativ extrem de periculos pentru stabilimentul elitelor globaliste, proaspăt zguduite de fenomenele contagioase Brexit și Trump! Pe această platformă, Iohannis ne-a insultat direct și clar iar aserviții săi au tergiversat procedurile în spiritul răcirii sistemului (sau, sistemul răcirii spiritului, totuna). E adevărat, opoziția (ajunsă între timp la guvernare) ne-a întins mâna, dar o mână murdară, scoasă din canalul corupției, suspectă de oportunism politic. Mulțumim dar, nu!, preferăm să rămânem cu mâinile în buzunare…
  2. Cine a deschis subiectul amnistiei și grațierii, că sunt pușcăriile pline și insalubre? Tot Europa! Bucuria penalilor și dă-i cu ordonanțe la miezul nopții, mântuind hoții dintre care cei dintâi la iertăciune sunt (în ordinea hoției, pasămite) parlamentarii (ca peste tot)!
  3. Cine a sărit ca ars de dragul a 300 de mii de protestatari (10% din 3 milioane)? Ați ghicit, „românul lor”, adică al… Europei! Pentru că depindem de șantajul european!
Unde și cum s-or sfârși diagolurile, nu știm! Am apreciat că protestele au fost pașnice, ferească Dumnezeu de încăierări de stradă! Știm cu toții ce s-a întâmplat la „revoluție” și când cu feseniada minerilor!
În tot acest timp, cetățeanul turmentat încă n-a aflat cu cine să voteze. Cu 3 parale în plus la pensie de la penali, cu preacinstitul sodomut, cu stânga de la dreapta sau cu dreapta strâmbă, e greu de ales, săracul, nu mai pricepe nimic!
Am totuși o soluție de bun simț pentru astfel de vremuri! Pentru că nu mai putem fi pentru… nimeni! Dar putem fi împotriva… tuturor, de la caz la caz! Este soluția Mântuitorului, nu a mea!
  • „Cine nu este cu Mine este împotriva Mea”! Matei 12:30
  • „Cine nu este împotriva noastră este pentru noi”! Marcu 9:40
Trei observații (fără a epuiza hermeneutica și lingvistica textului):
  1. Domnul nu este niciodată cu nimeni! Întrebarea se pune altfel: cine este cu și/sau nu împotriva Domnului!
  2. Domnii… (puncte, puncte) au de ales: vor fi cu noi sau împotriva noastră, dar noi cu ei, nu!
  3. Dumnezeu stabilește premizele și valorile etico-morale ale acestui parteneriat!
  4. Ce avantaje politice își vor adjudeca „domnii”, asta e loteria lor nu a noastră!
Clar este că în calitatea de reprezentanți ai adevăratului Domn în lume, nu ne putem permite abandonarea dezbaterii publice! Pericolul ar fi ca lumea să rămână fără compas, ori tocmai de aceea ne-a trimis Domnul în lume, să-i fim sare și lumină! Noi nu comentăm logistica politică a vreunui partid sau platforma unui candidat. Noi suntem angajați în acele chestiuni care țin de favoarea lui Dumnezeu: încetarea avorturilor, restaurarea familiei normale, instaurarea cinstei și demnității (voiam să zic re, dar nu știu dacă au fost vreodată), repudierea agendei homosexualilor ș.a.m.d.
Dacă nu sunteți cu noi… sunteți împotriva noastră, domnilor!
Iar, dacă nu sunteți împotriva noastră, domnilor, de ce nu sunteți cu noi?
PS Susțin referendumul anti-corupție, dar cer asocierea sa cu referendumul propus de Coaliția pentru Familie! Dacă 300,000 de… români sunt un număr relevant, 3 milioane de ce nu sunt „românii dumneavoastră”, domnule? Că nu-i place… Europei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.