După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 25 februarie 2017

Florin Ianovici — Săptămâna aceasta familia noastră a fost încercată din nou. Tatăl meu, Florea, a încetat din viață...

Săptămâna aceasta familia noastră a fost încercată din nou. Tatăl meu, Florea, a încetat din viață.
Nu am fost singuri în această dureroasă despărțire. Au fost alături de noi rude, prieteni, colegi, frați și surori. Le mulțumesc în numele familiei pentru dragostea lor neobosită.
Mulțumesc pastorului Comarița Mărcuț și tuturor slujitorilor prezenți care au făcut ca Evanghelia să poată fi auzită. Dumnezeu să le răsplătească.
Oameni de aproape sau de departe au transmis condoleanțe și gânduri de încurajare și măngâiere. Dumnezeu nu va uita binele pe care le-ați făcut.
Familia noastră vă mulțumește din inimă și mă rog ca Dumnezeu să ne întărească pe toți, prin har, ca să putem sfărși bine alergarea.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.