După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 februarie 2017

Lector univ. dr. Emanuel Conţac: "Voi fi în Piața Victoriei fiindcă Biblia din care citesc nu are doar acel verset privitor la rugăciunea pentru guvernanți. Veniți în Piață, dacă vă pasă de România!"

Pentru confrații mei de credință care au găsit un pasaj în Scriptură (1 Tim. 2:1-2), au intrat în el și apoi n-au mai găsit calea de ieșire:
Voi fi în Piața Victoriei fiindcă Biblia din care citesc nu are doar acel verset privitor la rugăciunea pentru guvernanți. Da, rugăciunea pentru autorități este importantă, dar când guvernanții se învârtoșează în ticăloșie, adevărul trebuie rostit clar, în piața publică.
Voi fi în Piața Victoriei fiindcă Biblia mea cuprinde și Cărțile Profetice. Cu privire la ordonanța penală (nr. 13/2017) îmi vine acum în minte Isaia 10:1: „Vai de cei ce rostesc hotărâri nelegiuite și de cei ce scriu porunci nedrepte”.

Dacă aveți impresia că sunteți prea sfinți pentru „politică”, am o recomandare: citiți măcar Isaia 1 în lumina evenimentelor recente.
Citiți și Isaia 5, despre Via Domnului și așteptările pe care le are Dumnezeu cu privire la poporul Său. Profetul folosește o ironie amară pentru a prezenta discrepanța dintre așteptarea lui Dumnezeu și realitate: „A așteptat dreptate și, iată, strigăte de apăsare”.
În ebraică textul conține un joc de cuvinte percutant: „wayeqaw lițdaqah wehinneh țeʻaqah.” Cu alte cuvinte, Dumnezeu așteaptă țedaqah (dreptate), dar ce se aude dinspre popor este țeʻaqah (strigăt de disperare, strigătul celui apăsat).
Astăzi voi fi în Piață pentru ca acest țeʻaqah de care vorbește Profetul să se audă mai clar!
Veniți în Piață, dacă vă pasă de România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.