După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 februarie 2017

Ministrul Apărării, Gabriel Leș şi parlamentari evanghelici la Biserica ”Sfânta Treime” Bistriţa. Ce mesaje au transmis

Ministrul Apărării, Gabriel Benianim Leş, şi o delegaţie formată din cinci parlamentari a participat duminică la slujba de la Biserica „Sfânta Treime” din Bistriţa pentru a fi alături de deputatul PNL Robert Sighiartău şi de familia lui la slujba de binecuvântare a celui de-al treilea copil. Aleşii au transmis mesaje legate de prezenţa neoprotestanţilor în politică, dar şi de familie. Soţia ministrului Apărării, Gabriel Benianim Leş, le-a cântat celor prezenţi la slujbă.

Iată ce mesaje au transmis o parte dintre parlamentarii evanghelici la această ceremonie:

Ben-Oni Ardelean (PNL), parlamentar de Timiş: „Astăzi, pentru prima oară în istoria României, avem un ministru evanghelic. Astăzi Dumnezeu a ridicat oameni în sfera Guvernului, a Parlamentului, în mediul de afaceri, în sfera socială, în administraţiile publice locale şi centrale. Avem un Dumnezeu minunat. Să vă rugaţi pentru noi! Să ştiţi că simţim când vă rugaţi pentru noi. Sunt momente cruciale, decizii importante şi avem nevoie de rugăciunile voastre. Probabil că nu ştiţi pentru ce să vă rugaţi, dar rugaţi-vă ca Dumnezeu să ne dea înţelepciune în deciziile pe care le luăm, să fie cu noi când ne ridicăm, când vorbim cu alţii. Am constituit şi grupul ecumenic de rugăciune în Parlamentul României , înfiinţat în 1992. De data aceasta sunt 10 parlamentari evanghelici în parlamentul României. Pe lângă aceştia, am invitat şi alţii, din alte confesiuni, să ni se alăture. Păstrăm o tradiţie veche care s-a creat în urmă cu 65 de ani în SUA. O dată pe an, preşedintele Americii participă la micul dejun cu rugăciune. E un eveniment major, am participat acum trei săptămâni. În fiecare săptămână, un grup de parlamentari se strâng la rugăciune marţea sau miercurea. Dumnezeu binecuvântează şi acolo unde Dumnezeu binecuvântează rămâne binecuvântat, slăvit să fie El”.

Continuarea pe www.timponline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.