După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 12 februarie 2017

Norvegienii nu susțin Barnevernet și acuză instituția pentru dramele pe care le provoacă: Ăia-s fasciști, te trezești ca îți iau copilul și nu știi de ce. Suntem o rușine pentru Europa. Ideologia gender și relativismul sunt problemele


Mai multe familii de români au trăit adevărate drame din cauza instituției Barnevernet din Norvegia, care le-a luat copiii fără să le ofere prea multe explicații în privința acestor măsuri.

Diana Marinescu, care studiază la Roma, a povestit o întâlnire pe care a avut-o cu doi colegi din Norvegia și pe care i-a întrebat care este părerea lor despre Barnevernet.

Aceștia au criticat instituția din Norvegia, considerând că este o rușine pentru această țară modul în care acționeză și „răpește”practic copiii din familiile lor naturale declanșând adevărate drame. 

„Am ieșit aseară la o pizza cu colegii, undeva lângă Colosseum. Printre ei, doi norvegieni, unul specialist în irlandeză/islandeză veche, celălalt în manuscrise liturgice din Norvegia secolului al XIV-lea. Înalți ca brazii, puternici, blonzi, cu ochi albaștri, cu obraji îmbujorați. Cuminți ca niște fete mari, cu foarte foarte mult bun simț, dar în același timp foarte fermi, deloc efeminați, emanând masculinitate prin atitudinea lor. Deși frig afară, nu i'am văzut altfel toată iarna decât cu sacou, ba pe unul din ei și cu sandale. Ce mai, puternici, adevărați oameni ai Nordului.


Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.