După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 februarie 2017

„Not an Idol” lansează proiectul național iStand pentru Republica Moldova

Trupa muzicală „Not an Idol” dă startul unui proiect de anvergură națională – iStand. Ei anunță în perioada 16-26 martie desfășurarea unui turneu de „Laudă și închinare” în mai multe localități din Republica Moldova, pentru a-i încuraja pe creștini să stea în „spărtură”, mijlocind înaintea lui Dumnezeu pentru țară.

„De ce iStand? Am observat în ultima perioadă o tendință în rândul creștinilor de a se ruga și mijloci pentru nevoi specifice doar atunci când apar probleme sau crize sociale. Mulți comentează sau postează pe Facebook status-uri, gen – „#rezist” sau „We stand for Paris, New Orlean, Bucharest„. Dar, de cele mai multe ori, aceste cuvinte rămân lipsite de forța schimbării. Noi venim cu o altă perspectivă, motivând oamenii să mijlocească pentru țara și orașele lor, în rugăciune. Vrem să proclamăm schimbare în țara noastră în Numele lui Isus. Nu vrem să trăim cu frica de a NU se întâmpla ceva rău, ci, dimpotrivă, să declarăm, prin credință, că se vor întâmpla lucruri mari, vindecarea națiunii, printr-o întoarcere sinceră la Dumnezeu. Știm că ”orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare “ (Iacov 1:17). Vă invitam să veniți cu noi pentru a experimenta acest lucru, unindu-vă cu noi în închinare, în fața lui Dumnezeu, mijlocind împreună pentru țară. Fii parte din acest proiect iStand, alăturându-te la evenimentul organizat în orașul tău sau în cel mai apropiat oraș. Conectează-te cu noi în închinare”, a declarat pentru Moldova Creștină, Mark Oselski, liderul trupei „Not an Idol”.

Continuarea pe www.moldovacrestina.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.