După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 februarie 2017

Părtaș cu Hristos: DA, TOTUȘI AM IEȘIT ÎN STRADĂ… *TIMIȘOARA

Chiar dacă m-am confruntat în urmă cu o seară cu gândul că nu trebuie să ies în stradă deoarece ajutorul pe care îl pot oferi cel mai mult este acela de a mă ruga, în această seară am hotărât să ies, dar nu oricum ci având un mesaj clar – acest mesaj poate fi citit mai jos:
Studenții sunt aici și elevii de asemenea. Dorim să vă mulțumim pentru că aveți grijă de noi să nu mai avem viitor frumos în propria noastră țară.
Educația pe care o primim din partea dumneavoastră ne conduce spre o ideologie prin care admitem faptul că este bine să fi infractor, este deja o modă printre voi, cei care ar trebui să ne conduceți cu demnitate și dragoste…doar așa va merge țara aceasta?! Ne autodistrugeți poporul și pe voi întocmai, dragi guvernanți!
Bunicii și părinții noștri sunt și ei aici. Au trudit mult să ne formeze oameni pentru o societate mai bună. Astăzi strada este plină pentru că tot efortul lor este luat peste picior de domniile dumneavoastră, cei care veniți noaptea ca hoții și dați ordonanțe de urgență ca să vă fie vouă bine.
În urmă cu aproape 30 de ani, în zona aceasta (Timișoara) se striga „LIBERTATE!” și „EXISTĂ DUMNEZEU!”. Se pare că noi suntem încătușați în libertate, iar voi, cei care trebuie să fiți încătușați sunteți liberi. Ne-ați furat libertatea, ne-ați privat de ea… Voi o aveți din plin fizic, dar nu uitați că nu noi suntem adevărații prizonieri, ci voi – prizonieri în propriul suflet, un suflet care moare..

Ați atacat și furat libertatea, da! S-a strigat „Libertate” în ’89 și se pare că de atunci și până acum ați avut mână liberă să ne vindeți și să ne furați. Ce să zic?! Asta da libertate, însă vreau să vă spun ceva important. La revoluție se striga și „Există Dumnezeu!” – pe Acest Dumnezeu nu ni-L puteți fura! El încă există și nu cred că privește cu prietenie spre faptele voastre…
Ne-am întors în istorie. Ne-am întors de unde s-a plecat, dacă s-a plecat de acolo sau doar s-a dat o impresie că am avut progres cândva.
Iubiți-vă țara! Iubiți oamenii! Fiți drepți! Întorceți-vă privirile spre Dumnezeu așa cum părinții și bunicii noștri au făcut-o în ’89.
Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Flavius Avramescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.