După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 februarie 2017

Samy Tuțac — Dacă după 27 de ani de libertate avem la conducere oameni corupți, nu e vina lor...

Frământările ultimelor zile au scos la iveală un adevăr extrem de dureros pentru națiunea noastră. Privind la bâlbele și abordările "mai marilor poporului" constatăm că ne-am procopsit cu cea mai incompetentă, cea mai coruptă, cea mai lacomă și cea mai arogantă clasă politică din istoria României. Pe drept cuvânt este "cea mai cea din cea mai cele", începând cu lipsa crasă de educație și terminând cu incapacitatea de a lua decizii responsabile și în conformitate cu o viziune sau proiect național.

Dacă despre Alexandru Marghiloman, unul dintre cei mai respectați politicieni români din perioda interbelică, soția lui obișnuia să spună că "totu-i fals la el, cu excepția argintăriei", atunci ar trebui să ne întrebăm cum ar putea fi caracterizată clasa politică actuală. Oameni fără o expertiză, avizi de căpătuială și siguri că nu li se poate întâmpla nimic (aici au mușcat-o puțin), s-au bătut pentru posturi și poziții cu un singur gând: să fure cât mai mult. Mai mult decât fanarioții, comuniștii și rușii la un loc.

Dar nu ei sunt principalii vinovați, ci noi cei care am acceptat să ne reprezinte și să vorbească în numele nostru, că doar sunt "aleșii poporului", niște mediocrii puși pe căpătuială și fără pic de rușine sau bun simț. Spiritul de demisie, pasivitatea și resemnarea noastră în fața obrăzniciei unora ne-au adus aici. La nivel general, poporul român este principalul vinovat de această situație jenantă, cum bine spunea cineva "un popor de oi naște un guvern de lupi." 


Câtă vreme fiecare este intersat doar de el și neamul lui, iar binele comun sau situația generală  nu preocupă pe nimeni, nu ai cum să îndrepți o țara și nici să speri că acești mediocrii aroganți care ne conduc ar putea fii schimbați. Dacă am avea ceva mai mult simț civic am putea trage la răspundere această clasă politică idioată și am putea tempera setea de îmbogățire peste noapte a acestor nelegiuiți care ne fac legile. 

Și totuși, dacă spiritul de dreptate, adevăr și cinste manifestat în ultimele zile, mai ales de tânăra generație, va duce la o schimbare de paradigmă cu privire la "problemele cetății", atunci există speranță. Dacă tot mai mulți creștini serioși, oameni născuți din nou și care își cunosc bine identitatea și responsabilitatea de "sarea pământului" și "lumina lumii", s-ar implica activ, ar putea face o diferență și ar putea oferii națiunii române altfel de lideri.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.