După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 februarie 2017

Samy Tuțac — Toți trebuie să dorim pacea..., dar cu orice preț?


"Ei leagă în mod ușuratic rana fiicei poporului Meu, zicând: ‘Pace, pace!’, când nu este pace. Le este lor rușine de urâciunile pe care le săvârșesc? Nu, nu le este rușine deloc; nici măcar nu știu să roșească. De aceea, vor cădea împreună cu cei ce cad și vor fi răsturnați, când vor fi pedepsiți, zice Domnul." 
(Ieremia‬ ‭8:11-12‬)

Observ de câteva zile cum unii politicieni (nesinceri), comunicatori sau analiști (nesinceri), dar și unii creștini (majoritatea sinceri) vorbesc despre unitate, pace, stabilitate. Cred că trebuie să ne întrebăm cu realism și fără patimă:"Unitate între cine și cine? Pace între cine și cine? Între agresor și victimă, între hoț și păgubit?" 

Da, avem nevoie ca de aer de unitate, pace și stabilitate, dar "unitatea se poate reconstrui numai după ce se face dreptate prin eliminarea vinovaților și numai după ce aceștia își recunosc fapta." Fără pocăință autentică nu există iertare autentică. Altfel nu se poate. "Stabilitatea în condițiile actuale ar fi una a hoției, a infamiei, a minciunii." Cei care vor unitate, pace și stabilitate, bine fac, dar ar trebui sa creeze premisele pentru acestea. Altfel doar "legăm în mod ușuratic" rănile României.

P.S. Fotografia este de la un prieten din Arad.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.