După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 februarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

 Pace
      Vrem să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru purtarea lui de grijă. Un necredincios vânzător de pește a venit de două ori la noi săptămâna aceasta pentru a ne dărui pâine și pește. Motivația lui a fost că face fapte bune deoarece dorește mântuirea sufletului său. Noi i-am vestit Evanghelia și l-am invitat la adunare. Rugați-vă pentru mântuirea lui!

Familia Sumitrei
      Fratele Sumitrei, în trecut, a fost botezat împreună cu Sumitra și părinții ei. Dar el s-a lăsat de credința în Domnul Isus. Rezultatele alegerii lui au fost grave. Ieri a turnat gaz pe o parte din casa părinților și pe trupul mamei lui și a pus foc. O parte a casei a ars. Mama lui a fost salvată însă. Rugați-vă pentru izbăvirea acestui tânăr din mâna celui rău. Rugați-vă și pentru înțelepciune pentru familia Sumitrei în vederea rezolvării acestei situații tensionate. Casa lor este gard în gard cu o biserică penticonstală. Ei au fost botezați de această biserică. Cu siguranță mărturia acestei bisericii va fi afectată de ceea ce s-a întâmplat. Rugați-vă pentru mila lui Dumnezeu.

Ashish
       Saroja s-a hotărât să îl pună pe Ashish într-un liceu cu internat deoarece rezultatele lui la învățătură sunt rele. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru decizia finală și ca Dumnezeu să poarte de grijă.

Esther și Sumitra
      Aceste două surori care stau cu noi și ne ajută în lucrare sunt la vârsta căsătoriei. Doi tineri credincioși au venit la casa noastră pentru a le cunoaște. Rugați-vă pentru călăuzirea lui Dumnezeu în deciziile care vor fi luate în această situație.

      Rugați-vă și pentru satul Danga Para unde am vestit Evanghelia pentru prima oară ieri.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru părtășia cu El și cu dumneavoastră. Slăvit să fie El!


All my hope is in Jesus Christ!
Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.