După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 februarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

         Dragii nostri,

            Dorim să împărtășim cu voi câteva vești despre noi și câteva motive de mulțumire și de rugăciune.

     Prin harul Domnului, suntem bine. Îi mulțumim Domnului că l-a ajutat pe Baruch să se însănătoșească și ne rugăm ca să îl țină sănătos și pe mai departe. Raja urmează să intre în sesiunea de examene, iar în 4 martie se termină primul an de master. Îi mulțumim Domnului că l-a ajutat pe Raja să învețe multe lucruri folositoare și suntem foarte recunoscători Domnului că ne-a ajutat să venim la acest colegiu biblic, unde se predă învățătura biblică sănătoasă.

          În India este foarte populară evanghelia prosperității și multe biserici sunt influențate de ea și de învățătorii ei falși. De aceea este mare nevoie să se cunoască învățătura biblică corectă și dorința noastră este să ne ajute Domnul să plantăm biserici în care să se predice adevarata Evanghelie, așa cum ne-a învățat Domnul nostru. Vă îndemnăm să continuați să vă rugați pentru Raja, să îl pregatească Domnul cât mai bine pentru această lucrare și ca acest timp petrecut la colegiul biblic, să fie folositor și să aducă roade pentru lucrarea Domnului.

     Vă îndemnăm să vă rugați și pentru examenele ce urmeză să le aibă, să îl ajute Domnul să treacă cu bine de ele și să termine cu bine acest prim an.

           Cu ajutorul Domnului în 8 martie urmează să ne întoarcem în Gorubathan și vă îndemnăm să vă rugați și pentru această călătorie cu trenul care durează două zile și două nopți. După cum v-am spus în scrisoarea trecută, anul acesta, în luna mai, ne dorim să venim în vizită în România. Rugați-vă să ne ajute Domnul cu tot ce avem nevoie. Am vorbit la ambasadă și m-am descurajat când am aflat ca avem nevoie de o grămadă de documente și legalizări și supralegalizări pentru vizele lui Raja și Baruch. Pentru aceste documente va trebui să călătorim în Calcutta și în Delhi. Ne rugăm să ne ajute Domnul să le putem face și să primim aceste vize. Vă îndemnăm să vă rugați și pentru banii necesari pentru toate aceste călătorii și pentru biletele de avion. Ne încredem în Domnul că El ne va ajuta!

          Vă mulțumim că sunteți împreună lucrători cu noi. Vă mulțumim pentru tot sprijinul în rugăciune și financiar.

Domnul să vă binecuvinteze și să se îngrijească de fiecare în parte!
 
                Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch


Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.