După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 februarie 2017

Trei televiziuni au fost AMENDATE DRASTIC de CNA pentru că l-au vorbit de rău pe George Soroș în emisiuni. Membrii CNA se întreabă: Ce a făcut Soroș? Care e problema?

În timp ce în Statele Unite ale Americii sunt emisiuni întregi dedicate influenței miliardarului George Soroș în viața politică și economică a țării, în România acest lucru este de netolerat pentru Consiliul Național al Audiovizualului.

Astfel, trei televiziuni au fost amendate pentru că în timpul campaniei electorale, s-a vorbit despre influența pe care rețeaua Soroș o are asupra sistemului politic și judicidiar din țara noastră.

România TV a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că a avut emisiuni în care s-a vorbit numai despre George Soroș. 

Dorina Rusu, membră a CNA și persoană care se recomandă a fi președinte al unui ONG care apără libertatea de exprimare!, s-a arătat nemulțumită că în unele zile s-a vorbit doar de rău de Soroș.

„Când am făcut această autosesizare am văzut că se lansau tot felul de ipoteze și acuzații legate de Soroș. La început cred că toată lumea a luat-o puțin în glumă. După aceea, când am văzut ca de dimineață până seară, și cred că nu a fost nicio zi și se vede din redactarea acestei monitorizări, cât a fost de mare dezinformarea, manipularea. De dimineața până seara la România TV s-a vorbit despre Soroș (...).

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.