După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 februarie 2017

Trump, o nouă lovitură pentru Obama și susținătorii teoriei genului: Ordinul prin care școlile publice din SUA erau obligate să aibă WC-uri pentru transgenderi va fi REVOCAT

Una din nenumăratele decizii controversate adoptate de administrația Obama va ajunge la coșul de gunoi. Washington Post scrie că președintele Donald Trump vrea să revoce directiva fostei administrații privind obligativitatea școlilor din SUA de a permite elevilor transgender să folosească băile care se potrivesc cu identitatea lor de gen. 

Dacă fostul președinte american afirma, anul trecut, că în școlile publice din SUA trebuie evitată orice discriminare sexuală, permițând elevilor să folosească acele băi care se pliază pe identitatea lor de gen, noul lider de la Casa Albă vrea să schimbe foaia.
 
Washington Post, care citează declarații ale lui Sean Spiecer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, scrie că departamentele Educației și Justiției vor emite în curând noi directive în această problemă. „Nu este vorba de ceva ce ar trebui să fie implicat guvernul federal. Este o chestiune care privește drepturile statelor”, a precizat Spicer.
 
Practic, noua adminsitrație se pregătește să trimită o scrisoare, către toate școlile, în care vor fi anunțate că negarea dreptului elevilor transgender de a folsi băile care se potrivesc cu identitatea lor de gen nu mai este considerată o încălcare a legilor federale care interzic discriminarea sexuală.

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.