După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 februarie 2017

VIDEO: Planned Parenthood impune „cote” de avorturi și oferă recompense angajaților „model”

Cel mai recent video din seria de înregistrări realizate de organizația americană Live Action despre activitatea Planned Parenthood relevă cum compania de avorturi își recompensează angajații-model cu petreceri, scrie LifeSiteNews.
„Fiecare centru avea un obiectiv de atins, câte avorturi se făceau” spune Sue Thayer, fost manager la Planned Parenthood. „Centrele care nu efectuau avorturi ci erau doar centre de planificare familială, ca al meu, aveau target de trimiteri la avort.”
„Era o grilă și dacă ne atingeam target-ul aveam o linie verde. Dacă eram la 5% sub, linia era galbenă. Dacă era cu 10% sub target, era roșie. Atunci aveam nevoie de un plan pentru o acțiune corectivă – de ce nu ne-am atins ținta, ce vom face diferit data viitoare.”
Clipul intitulat „Planned Parenthood’s Abortion Quotas” (Cotele de avorturi ale Planned Parenthood) este cel de-al patrulea din seria realizată de Live Action, „Abortion Corporation” (Corporația avortului).
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.