După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 februarie 2017

Viorel Iuga: "Baptiştii din România respectă femeile, apreciază slujirea lor, dar hirotonisesc pentru slujirea pastorală doar bărbaţi"


Am fost întrebat ce ştiu despre prima femeie din România care a fost ordinată ca pastor baptist în SUA. Nimic mai mult decât cele prezentate în ştire. Nu ştiu nici măcar dacă este adevărat tot ce se afirmă în acea ştire. Personal, aş fi preferat să ni se comunice şcoala teologică absolvită şi, mai ales, comisia care a hirotonisit-o. 

Oricum, adevărat sau nu, este important să se ştie că baptiştii din România, deşi au multe legături cu fraţii de credinţă de peste ocean, sunt de sine stătători şi cu particularităţile lor. În timp ce recunoaştem şi respectăm importanţa femeii în istoria sfântă, în adunare şi în slujire, rămânem la cerinţele enunţate de apostolul Pavel, care includ şi precizarea: „Dar trebuie ca episcopul să fie fără prihană, bărbatul unei singure neveste, ...”

Concluzia: baptiştii din România respectă femeile, apreciază slujirea lor, dar hirotonisesc pentru slujirea pastorală doar bărbaţi.

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.