miercuri, 15 februarie 2017

Viorel Iuga — M-am săturat să văd casele creştinilor pline de „păpuşi” care nu au nimic de-a face cu normalitatea şi cu conduita creştină autentică...

Suntem informaţi, de unii cu bucurie, de alţii cu surprindere, că a apărut prima „păpușă transgender" şi că ea va fi prezentată în 18 februarie la târgul de jucării de la New York. Conform producătorului, ea este destinată „copiilor transsexuali”, dar sunt ferm convinsc că vânzătorii nu vor fi „discriminatori”, ci o vor oferi oricărei persoane care doreşte şi care plăteşte.

Eu nu sunt surprins de inițiativele celor răi, ci de pasivitatea şi naivitatea părinţilor creştini. M-am săturat să văd casele creştinilor pline de „păpuşi” care nu au nimic de-a face cu normalitatea şi cu conduita creştină autentică. De prea mulţi ani umplem casele şi camerele copiilor cu jucării, postere, obiecte, mobilier şi jocuri care au un mesaj clar împotriva adevărului, împotriva Bibliei şi împotriva unei conduite creştine autentice. Ne creştem copiii cu mesaje şi imagini lumeşti şi apoi ne mirăm că iubesc mai mult lumea decât pe Dumnezeu. 
Dragi părinţi, nu trebuie să aşteptăm în primul rând pocăinţa celor care nu cred în Dumnezeu sau care luptă deschis împotriva Lui şi a Cuvântului Său. Este timpul să ne trezim şi să ne pocăim noi, părinţii cu convingeri şi cu pretenţii creştine. Dacă nici acum nu ne vom trezi şi nu ne vom pocăi, vom descoperi într-o zi că am avut marea „bucurie” de a participa la distrugerea copiilor noştri, a civilizaţiei şi a omenirii!

Oare chiar aceasta să fie menirea urmaşilor lui Cristos? 

PS. Apreciez mesajul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române care “îi îndeamnă pe părinţi să acorde mai mult timp copiilor, să-i ajute să-şi păstreze sănătatea sufletească și trupească, să cultive libertatea de a face binele şi de a aduce bucurie celor din jurul lor.”

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.