După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 februarie 2017

Viorel Iuga — Noi, evanghelicii protestăm, dar nu ne-am evidenţiat printr-un anume „stil” de protest. Oare cine va intra în istorie inventând „protestul creştin”?


Am căutat pe Google „Grevă japoneză” şi am găsit foarte multe linkuri care o explicau. Nu îţi ia mult timp să înţelegi despre ce este vorba. 

Am căutat apoi „Protest creştin” sau „Protest evanghelic” şi am găsit linkuri care prezintă protestele unor creştini, dar nu am găsit o definiţie a protestului creştin. 

Mă întreb care să fie adevărata cauză: Nu protestăm, nu suntem promovaţi sau nu avem un mod aparte de a protesta? Din câte ştiu eu, noi, evanghelicii protestăm, dar probabil că nu ne-am pus problema şi nu ne-am evidenţiat printr-un anume „stil” de protest. Convins că va trebui să luăm atitudine şi pe viitor, mă rog să găsim un mod Cristic de a protesta şi în curând oamenii să ştie că există un „protest lumesc” şi un „protest creştin”. Protestul lumesc este cunoscut de toţi. 

În înţelegerea mea, „protestul creştin” ar trebui să fie întotdeuana paşnic, fără jigniri, fără minciună, fără scopuri egoiste, fără acuzaţii nefondate, fără manipulări, etc. El ar trebui să evidenţieze caracter Cristic, cuvinte frumoase, soluţia spre bine, şansa îndreptării celor greşiţi şi binecuvântarea lui Dumnezeu. 

Oare cine va intra în istorie inventând „protestul creştin”?
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.