După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 februarie 2017

Virgil Achihai — Bate un vânt nou din direcția Ambasadei SUA la București: "Bisericile și Cultele din România pot face mult mai mult pentru societatea românească și separat și împreună decât ceea ce s-a făcut până acum..."

Prieteni dragi din mediul virtual,
La Interfaith Coffee, de la Ambasada SUA a fost ceva ca in povesti: un ortodox, un catolic, un lutheran, un rabin si un crestin dupa Evanghelie. De ce doar noi?!... Nu am raspuns pentru aceasta intrebare.
Au fost doua ore de discutii, iar mesajul a fost urmatorul: 
Bisericile si Cultele din Romania pot face mult mai mult pentru societatea romaneasca si separat si impreuna decat ceea ce s-a facut pana acum.
S-a vorbit foarte clar despre valorile Sfintei Scripturi - singurele care pot uni pe termen lung, pe oameni.

Intalnirile vor continua si sub forma unor legaturi pe care Amasada SUA doreste sa le creeze intre Culte si Fundatii sau Asociatii din Romania ce se implica in combaterea traficului de fiinte umane, pornografiei de tot felul, sclaviei moderne, consumului de droguri.
Impresia mea a fost ca bate un vant nou in directia aceasta.

Sa ma ajute si sa ne ajute Domnul Isus sa avem deschidere pentru astfel de actiuni!
Cam asta a fost...

Cu pretuire,
Virgil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.