După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 martie 2017

25 DE ANI DE SLUJIRE LA LICEUL TEOLOGIC BAPTIST TIMIȘOARA

Joi, 9 martie 2017 într-un cadru festiv la Liceul Teologic Baptist Timișoara a fost un timp de mulțumire înaintea lui Dumnezeu pentru slujirea fratelui prof. Dănuț Ilie în calitate de director. Evenimentul s-a desfășurat în sala de închinare a Bisericii Creștine Baptiste “Betel” Timișoara.
Cu această ocazie au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Timiș: prof. Halasz Francisc (Inspector Școlar General Adjunct), prof. Constandache Simona (Inspector Școlar pentru Management Instituțional), prof. Buzatu Daniela (Inspector Școlar pentru disciplina Religie), ec. Corina Nistor (Departament prognoză și rețea școlară), reprezentantul Universității de Vest Timișoara: prof. Popescu Marin (director Departament pentru relația cu mediul preuniversitar), precum și directori, foști directori ai școlilor din Timișoara, cadre didactice, absolvenți și elevi ai Liceului Teologic Baptist Timișoara.
Din partea Bisericii Baptiste au participat frații pastori: Bulica Petru, Făt Valentin, Groza Eugen, Țuț Viorel și Tuțac Samuel, președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara care a coordonat evenimentul. Fratele prof. Zah Daniel (absolvent al Liceului Teologic Baptist Timișoara) și corul școlii dirijat de către fratele prof. Gheorghe Vițelariu au adus laudă Domnului prin cântare.

Fratele prof. Dănuț Ilie s-a născut la data de 22 septembrie 1952 în localitatea Subcetate (județul Hunedoara), copilărind în satul Bucium. A fost botezat la Biserica Creștină Baptistă din Hațeg în data de 8 august 1975 de către fratele pastor Dugulescu Petru. Este căsătorit cu Amalia din 11 iulie 1976, având doi copii Amalia Daniela, Emanuel Ioan și două nepoate, Lois și Anna.  A absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Matematică în anul 1975, fiind cadru didactic al Liceului  Teoretic din Lupeni între anii 1975-1990, apoi al Liceului Teoretic din Hațeg în anul școlar 1990-1991. Deși a întâmpinat greutăți din partea regimului comunist datorită apartenenței la Cultul Baptist, a fost menținut în activitatea didactică datorită profesionalismului prin care s-a remarcat. În anul 1989 finalizează cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, unde dobândeste cunoștiințe care îi vor fi de folos în activitatea managerială ulterioară.
În anul 1991 fratele Dănuț Ilie răspunde invitației fratelui pastor Dugulescu Petru de a se stabili în Timișoara în vederea conducerii Seminarului Liceal Baptist Timișoara (înființat în anul 1991). Astfel, în perioada 1 septembrie 1991 – 9 ianuarie 2017 a slujit cu devotament și profesionalism în calitate de director al școlii baptiste timișorene.
În acest context festiv, fratele prof. Dănuț Ilie a prezentat noul director al unității școlare, prof. Szucs Alexandru. Evenimentul s-a finalizat cu o recepție oferită invitaților și personalului școlii de către Comunitatea Baptistă Timișoara.
prof. Szucs Alexandru, director Liceul Teologic Baptist Timișoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.