După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 11 martie 2017

ACTIVIŞTII LGBT VORBESC DESCHIS DESPRE CEEA CE DORESC CU ADEVĂRAT ŞI ANUME SĂ CREASCĂ COPII!


Vineri 10 martie 2017 in cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum!”, de pe B1 TV, a avut loc o dezbatere despre inițiativa Coaliției pentru familie de modificare a Constituției în sensul definirii familiei ca fiind unitatea dintre un bărbat și o femeie.

Telespectatorii au putut intra în direct și exprima unpunct de vedere pe marginea acestui subiect. De asemenea, ei au vorbit și despre inițiativa privind parteneriatul civil și despre drepturile comunității LGBT din România. 

Vlad Levente Viski, președintele asociației Mozaiq, asociație de apărare a drepturilor persoanelor LGBT, a facut urmatoarea afirmatie : ” Cuplurile gay sunt o realitate, ne place sau nu. CRESC COPII, SUNT PĂRINȚI, TREBUIE SĂ FIE RECUNOSCUȚI DE STATUL ROMÂN".

Din această declaratie intelegem că organizatiile LGBT incep sa vorbească deschis despre ceea ce doresc cu adevărat și anume SÂ CREASCĂ COPII, cu sigurantă nu ai lor ci ai nostrii.

Alături o captură de ecran cu mesajul de pe pagina de faceboook apartinând Mozaiq.


Prodocens Media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.