După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 martie 2017

Campanie în România împotriva jocului Balena Albastră. Povestea jocului care împinge copiii spre tragedie

Poliția Română a demarat campanie de informare împotriva jocului „Balena Albastră”, care a băgat cinci copii din Iași în spital. 

Poliția atrage atenția celor care folosesc mediul online și recomandă prudență în contactul cu persoanele necunoscute de pe internet. Recomandările îi vizează, în primul rând, pe copii și tineri, cei mai vulnerabili în fața jocului.

"Există țări în care jocurile accesate în mediul virtual au făcut victime. Deși nu este un fenomen în România, vă recomandăm tuturor celor care sunteți timorați sau amenințați de „prietenii” din mediul virtual, să căutați sprijin la persoanele dragi sau la autorități. Aveți mereu în atenție cu cine interacționați dumneavoastră sau cei dragi, pe rețele sociale sau pe alte forme de comunicare pe internet (e-mail, messenger, forumuri)! De asemenea, dacă în jurul dumneavoastră observați persoane care și-au schimbat comportamentul în ultima perioadă, inclusiv în mediul online, anunțați autoritățile", este mesajul Poliției Române. 

Autoritățile atrag atenția că prieteniile făcute în mediul virtual sunt periculoase și recomandă prudență în oferirea datelor cu caracter personal.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.