După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 martie 2017

Coaliţia pentru Familie — EFECTE ALE „CĂSĂTORIEI” ÎNTRE PERSOANE DE ACELAȘI SEX ÎN OCCIDENT

O instanța locală a interzis circulația prin Madrid a unui autobuz al grupului pro-familie HazteOir. Autobuzul prezintă siluetele unui băiat și a unei fete și subliniază că sexul biologic este cel care determină diferențele de comportament și rol între bărbați și femei. Adică, ADEVĂRUL.
Presa de stânga numește campania HazteOir „autobuzul urii”. Să afirmi o realitate biologică; să spui că băieții sunt băieți, iar fetele, fete, a ajuns „DISCURS AL URII” în Europa!
Ideea autobuzului a venit după ce în orașe din nordul țării se desfășoară o campanie publicitară cu suport grafic (desene cu copii dezbrăcați), conform căreia ar exista fete cu penis și băieți cu vulvă, pentru că sexul biologic nu ar conta!
Situația în această țară odată tradiționalistă s-a agravat accelerat, după ce guvernul de Stânga al lui Zapatero a legalizat „căsătoria” între persoane de același sex și a acordat acestor cupluri drepturi egale cu cele ale familiilor. Cu ajutorul forței de coerciție a Statului, grupurile de lobby finanțate de Soros și de Comisia Europeană desfășoară de câțiva ani o campanie de o agresivitate crescândă pentru îndoctrinare în special a copiilor cu ideologia gender. Conform acesteia, definirea ca bărbați și femei a persoanelor este un „stereotip social” al „societății patriarhale”, de care oamenii trebuie să se elibereze!
Dacă vom permite, ceea ce se petrece AZI ÎN SPANIA, va fi MÂINE ÎN ROMÂNIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.