După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 martie 2017

† Comunicatul Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România cu privire la familie și "parteneriatul civil"

Credincioşii baptişti din România înţeleg din Sfintele Scripturi că familia a fost întemeiată de Dumnezeu în baza legământului liber consimțit între un singur bărbat și o singură femeie. Scopul soţilor este de a se ajuta reciproc pentru o vieţuire în voia Creatorului, de a naște, crește şi educa copii, ajutând la formarea unei societăți sănătoase din punct de vedere spiritual, moral și social. Bisericile baptiste din România cred în, apără și promovează sacralitatea familiei și sacralitatea vieții de la concepție până la deces.

Inițiativa legislativă de a instituționaliza ‘parteneriatul civil’, reprezintă o încercare de a distruge familia întemeiată de Dumnezeu. Istoria recentă a țărilor care, în numele ‘toleranței şi egalității’, au acceptat această ideologie, ne arată că ‘modelul alternativ’ reprezintă doar un pas al proiectului global de a distruge familia.   

În fața acestui pericol, Bisericile Baptiste din România se roagă ca Dumnezeu să dea familiştilor şi conducătorilor spirituali curajul şi înţelepciunea necesare pentru a apăra familia naturală și tradițională. În același timp, cerem respectuos tuturor membrilor Parlamentului României să nu dea curs unor inițiative legislative care desconsideră, atât ordinea divină a creației, cât și solicitarea celor trei milioane de cetățeni cu privire la modificarea  articolului 48 din Constituția României.

Președinte,
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.