După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 martie 2017

Dragnea vrea referendum privind familia, dar şi o soluţie pentru gay


Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca referendumul privind definirea casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie trebuie facut, dar nu rezolva problema complet, intrucat exista si persoane cu alta orientare sexuala si "trebuie gasita o solutie si pentru acea categorie".

"Trebuie sa fim realisti. Exista in Romania o categorie de oameni care au alt tip de orientare sexuala. Nu poti sa intorci capul si sa spui ca nu exista. Ca sunt multi, ca sunt putini... Si atunci si acolo trebuie generata o discutie ca sa vedem care poate sa fie solutia corecta, care sa lase si aceasta initiativa fireasca sa fie dusa la capat (initiativa privind referendumul - n.red.), dar sa se gaseasca si o solutie si pentru acea categorie. Nu e foarte simplu, dar doar daca ducem referendumul la capat si el va fi validat, nu rezolvam problema in ansamblu", a declarat Liviu Dragnea, marti seara, la Antena3.

El a spus ca referendumul privind familia trebuie facut, intrucat vocea a trei milioane de oameni nu poate fi ignorata.

Continuarea pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.