După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 martie 2017

Fiica fostului președinte Bush Jr strânge fonduri pentru „gigantul” avortului, Planned Parenthoood. Cunoscutul pastor american Franklin Graham: „E ca și cum ar strânge bani pentru un lagăr nazist”

Joi, 2 martie 2017, Barbara Pierce Bush, fiica fostului președinte american George W. Bush Jr., va fi prezentă la un eveniment de strângere de fonduri în sprijinul organizației Planned Parenthood și va susține un discurs în sprijinul activității acesteia de furnizare de servicii de avort. Cunoscutul pastor american Franklin Graham a făcut un apel public la ea să renunțe, explicând că a strânge bani pentru avort e ca și cum ai finanța un lagăr de concentrare nazist.
Într-o postare recentă de pe pagina sa de Facebook, acesta a amintit: „Planned Parenthood este principalul furnizor de avort din SUA. A strânge fonduri pentru această organizație este ca și cum ai strânge fonduri să finanțezi un lagăr al morții ca cel de la Auschwitz, doar că în cazul acesta este vorba despre copii nevinovați din pântecele mamelor. Rapoartele lor arată că [cei de la Planned Parenthood] fac peste 300.000 de avorturi pe an. Iar angajații acestei organizați au fost surprinși cu camera ascunsă în timp ce încercau să vândă organe de copii avortați la un pahar de vin. Dezgustător”.
Fiica lui Bush Jr. va fi principalul vorbitor de la evenimentul de strângere de fonduri pentru filiala Planned Parenthood of Greater Texas. Biletele de acces la eveniment costă între 150 și 20.000 de dolari, bani care merg spre sprijinirea cauzei avortului prin finanțarea funcționării gigantului american care pretinde că oferă servicii de sănătate pentru femei, dar în realitate furnizează exclusiv servicii de avort.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.