După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 martie 2017

Monitorul de Suceava: „Marșul pentru viață” a mobilizat peste 1000 de suceveni

Numeroase familii cu copii, liceeni, studenți, elevi dar și persoane în vârstă au răspuns chemării lansate de „Alianţa Bucovina Pentru Viaţă „, de a participa la „Marșul pentru viață”, acțiune care promovează viaţa umană, în orice stadiu al ei, ca valoare supremă.
În total, peste 1000 de oameni au mărșăluit prin oraș, pornind din Centru, înspre Spitalul Județean și înapoi,pentru a atrage atenția în privința necesității sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină şi să descurajeze practicarea avortului.
„A mărturisi pentru viață, astăzi, este un lucru greu și rar. Astăzi, în 286 de localități din România și Republica Moldova oamenii s-au mobilizat și participă împreună la acest marș.

Suntem împreună câteva zeci de mii de oameni, în întreaga Românie”, a spus Mircea Pușcașu, unul dintre organizatorii manifestării.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.