După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 martie 2017

Paul Negruț - Vă cerem să mijlociți în rugăciune înaintea lui Dumnezeu pentru ca parlamentarii să nu mai tergiverseze adoptarea legii Referendumului pentru Familie!


Marti 28 martie, 2017 Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei a amanat votul in plen pentru modificarea Art. 48, aliniatul 1 din Constitutia Romaniei invocând motivul că nu se stie daca Camera Deputaților sau Senaul este prima cameră care trebuie să voteze această Lege. Reamintim că Senatul Romaniei inainte de votul in plen a declinat competența de primă camera sesizata după ce initiativa celor trei mil. de romani a fost avizata in Comisia juridica si constitutionala a Senatului.

In aceste conditii va cerem sa mijlociti in rugaciune inaintea lui Dumnezeu pentruca parlamentarii sa nu mai tergiverseze adoptarea legii si sa-si onoreze juramantul facut cu mana pe Biblie atunci când au preluat mandatul.

Dumnezeu a promis ca in Hristos Domnul sa binecuvinteze toate familiile pamantului care se intemeiaza pe legamantul de casatorie incheiat intre un barbat si o femeie.

In mod cu totul special, vă chemam sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa binecuvinteze toate familiile cetatenilor Romaniei indiferent de naționalitate si pe toti parlamentarii care-l vor onora pe Dumnezeu prin votul lor.

În numele Coalitiei pentru Familie,
prof. univ. dr. Paul Negrut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.