După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 martie 2017

✉ Scrisoare misionară: Emilian și Loredana Marianciuc, Malawi

 Dragii noștri, după o perioadă mai lungă de încercări și frământări în lucrarea din Malawi, vrem să împărtășim cu voi cateva motive de rugăciune.

             Dupa 10 ani în care am slujit împreună, Mcphary și Matabwa au hotărât să nu mai lucreze cu noi. A fost o lovitură grea (cel puțin pentru mine, Emi), dar Domnul ne-a ajutat și încet, încet ne-am reorganizat și continuăm lucrarea. Unul din adolescenții care este implicat în lucrarea cu copiii, Mayeso, traduce pentru mine și ne rugăm ca Domnul să îl crească în cunoașterea Lui.Rugați-vă împreună cu noi pentru lucrarea de aici și pentru oamenii cu care lucrăm.

          Lucrurile s-au complicat cu privire la pământul pe care l-am cumpărat pentru centrul crestin și pentru orfelinat. Dupa ce am trimis actele la Minister ca să primim certificatul de proprietate, am fost dați în judecată de "New Apostolic Church"(Biserica Nouă Apostolică) pe motiv că ei sunt proprietarii unei treimi din pământul cumpărat de noi, cu toate ca, legal, guvernul trebuia dat în judecată, însa bineînțeles că atunci când un alb e implicat vor încerca să profite în orice fel. Un avocat a preluat cazul și în cercetările făcute am ajuns la concluzia că, în 2004, guvernul a dăruit o bucată mare de pământ acestei biserici cu condiția că ei vor folosi pământul după ceea ce au promis în planul prezentat; (biserica, casa pentru păstori, casa pentru oaspeți, cantina pentru săraci, școala) În 2005 liderii bisericii au primit bani de la o misiune din Zambia ca să înceapă proiectul. Se pare că s-a întâmplat ce se întâmplă de obicei, adică au pus temelia uneia din clădiri și apoi banii au dispărut și lucrările au încetat. În 2008 au aplicat la guvern pentru o prelungire de 2 ani pentru finalizarea lucrărilor dar nimic nu s-a întâmplat. În 2010 autorizația de construcție a expirat și guvernul a divizat pământul și doar o bucată mică a revenit acelei biserici, iar restul pământului a intrat din nou în proprietatea guvernului. În februarie 2016 noi am cumpărat 2,5 hectare de pământ, iar 1/3 din pământul cumpărat a aparținut acelei biserici. Se pare că deocamdată nu putem continua lucrările de construcție și până la finalizarea procesului nu putem intra pe proprietate. Știm că Domnul are planul și timpul Său, iar noi ne rugăm ca El să ne dea înțelepciune în orice decizie pe care trebuie să o luăm.

                  Rugați-vă împreună cu noi ca această problemă să fie clarificată și să putem începe lucrările de construcție, și Domnul să pregatească oameni credinciosi care să fie implicați în această lucrare.

               În prima duminică din luna aprilie, la adunarea din satul Nsanama, vom avea botezuri. Dăm Slavă Domnului pentru modul în care lucrează și schimbă vieți. Apreciem rugăciunile voastre. Cu această ocazie vom organiza și un timp de evanghelizare .

              Rugați-vă pentru Loredana, care face școală cu copiii noștri, ca Domnul să-i dea rabdare și înțelepciune!

  Vă mulțumim în numele Domnului Isus, că sunteți alături de noi,       Domnul să vă binecuvinteze și să vă răsplătească.         

Cu dragoste în Hristos, familia Marianciuc                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.