După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 martie 2017

Studiu despre „homosexualizarea Americii”: Dacă generația bunicilor noștri a încercat să protejeze copiii, acum homosexualitatea e predată ca un „drept civil ”și o obligație de a se alătura minorităților sexuale

Hollywood-ul, guvernul SUA și chiar școala s-au angajat într-un efort general pentru a „homosexualiza” tinerii americani, iar această campanie a funcționat, se spune într-un studiu realizat în SUA de doi cercetători americani.

„Adolescenții  dobândesc experiență homosexuală și  manifestă interes într-un ritm rapid. De asemenea, a crescut și homosexualitatea în rândul adulților. Dacă generația bunicilor noștri a încercat să protejeze de acest concept, copiilor de acum li se predă homosexualitatea ca un „drept civil ”și o „obligație de a sprijini și a se alătura minorităților sexuale, iar tinerii noștri se supun”, scriu doi cercetători, în care este invocat un „studiu grav” și „definitiv” întocmit de Centrul pentru Controlul Bolilor (Centers for Disease Control), scrie worldtribune. com.

După cum susțin Paul Cameron, șeful  Family Research Institute, și doctorul  Kirk Cameron, cercetător științific la același institut american, „în ultimul deceniu, procentul adolescenților americani care se pretind homosexuali a crescut cu 85%. Proporția  celor care încă nu s-au hotărât în privința adoptării homosexualității a crescut și ea cu 53 de procente. Iar numărul celor care spun că au interes doar față de sexul opus a scăzut cu 6 procente”. 

Nicio altă societate nu a făcut o astfel de campanie, de a-și împinge tinerii în brațele homosexualității, afirmă cei doi cercetători americani. Ba, mai mult, toate au încercat să îi protejeze. Astfel, este amintit un raport al Congresului SUA, din 1950, prin care „homosexualii erau numiți  persoane deviante, periculoase, cărora nu ar trebui să li se permită apropierea de tineri”.  

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.