După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 aprilie 2017

Cursul Kairos "Dumnezeu, Biserica și Lumea" în Arad

În săptămâna 3-7 aprilie 2017, în cadrul Bisericii Penticostale Izvorul Vieții din Arad, a avut loc cursul Kairos "Dumnezeu, Biserica și Lumea".

Participarea la aceast curs a adus o altă perspectivă asupra misiunii lui Dumnezeu pentru o parte din cei prezenți, iar pentru alții a însemnat momentul dedicării sau rededicării pentru slujire.

Biserica Penticostală Izvorul Vieții din Arad, a fost locația gazdă a acestui eveniment la care au participat frați slujitori, lideri de tineret, surori implicate în diverse activități ale slujirii, persoane interesate de lucrarea de misiune a bisericii, reprezentând mai mult de 10 biserici din Arad și împrejmuiri.

Coordonatorii de curs, Daniel Bujeniță și Mircea Deteșan, împreună cu echipa locală din Arad, au putut îndeplini cu bine această frumoasă slujire aducătoare de bucurii și semnificații în viața celor care au pus timpul lor la dispoziția Domnului pentru o săptămână.

Pentru toate acestea, aducem cu bucurie mulțumiri Domnului și așteptăm ca unele din roadele acestei lucrări să fie văzute în timpul care ne stă înainte. Cu siguranță că așa va fi! Numele lui Dumnezeu să fie glorificat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.