După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 22 aprilie 2017

Hillary Clinton a criticat noile hotărâri luate de Administrația Trump împotriva studenţilor din comunitatea LGBT

Hillary Clinton a criticat noile hotărâri luate de Administrația Trump împotriva studenţilor din comunitatea LGBT (VIDEO), informează B1 TV.
Hillary Clinton revine cu atacuri la adresa Administraţiei Trump. Fosta candidată la alegerile prezidenţiale a criticat noile hotărâri luate de Casa Albă împotriva studenţilor din comunitatea LGBT şi scăderea fondurilor acordate dezvoltării de tratamente noi pentru HIV şi SIDA, informează B1 TV.
”Cred că trebuie să ne obişnuim cu faptul că nu putem conta vreodată pe această administraţie să ofere soluţii pentru problemele comunităţii LGBT. Nu putem să ne oprim niciodată din luptă, trebuie să dedicăm următorii ani pentru susţinerea oamenilor şi a organizaţiilor care pledează pentru binele valorilor americane”, a declarat Clinton.
Continuarea pe www.b1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.