După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 aprilie 2017

Invitație la Conferința Păstorilor – Centrul Surduc, județul Timiș

Dragii noștri,
Dorim să vă invităm la conferința păstorilor la centrul biblic Surduc, județul Timiș.
Această invitație v-o face Mia și Costel Oglice care slujesc la organizația Precept Ministries International de 33 de ani. Scopul slujirii noastre este să zidim pe oameni în Cuvântul lui Dumnezeu, prin studiile biblice inductive ca să devenim slujitori în puterea Duhului Sfânt, în Biserica Domnului și Mântuitorului Isus Hristos. Ucenicizarea este porunca Domnului Isus pe care dorim să o împlinim, mergând în toată lumea,  învățând pe oameni Cuvântul Lui.
De-a lungul acestor ani am organizat conferințe naționale și internaționale pentru lucrătorii evangheliei, în colaborare cu bisericile creștine, iar în ultimii 20 de ani am organizat astfel de conferințe împreună cu pastorul Wayne A. Barber care în 29 august 2016 a fost chemat acasă, la Domnul.
Studiul cărții Galateni pe care îl vom face împreună ne va ajuta să continuăm subiectul “Numai trăiesc eu ci Hristos trăiește în mine și viața pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine” (Galateni 2:20). 
Subiectul cărții Galateni a fost propus de Wayne în 2016. Galateni ne va duce la înțelegerea că trăirea în har este posibilă prin credință în cârmuirea și îndrumarea Duhului Sfânt, și astfel nu mai împlinim poftele firii noastre pământești; înțelegem că nu ne mai putem lăuda cu noi ci numai cu Hristos care lucrează în noi și prin noi.

Conferință va avea loc pe data de 8 mai începînd cu masa de seară și se va termina pe 11 mai cu masa de prânz.
Pentru colaborare și administrare vă rugăm să confirmați participarea dvs. la pastorul Gigel Olariu 0722 436 143, poșta electronică: olariugigel@yahoo.com
Rugăciunea noastră este ca această conferință să fie o experiență binecuvântată pentru toți participanții.
Vă așteptăm cu drag,
Mia și Costel Oglice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.