După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 aprilie 2017

Marius Cruceru la Biserica Harul Târgu Mureș și Biserica Iris Cluj-Napoca

Invazia musulmană în Europa ne așează pe masă întrebări dificile. Cum ne vom relaționa la alte credințe, la alte credințe care pretind revelația, la alte credințe care propagă violența?
Trăim într-o societate europeană complet separată de Biserică, chiar în situația de a refuza Biserica în orice formă de implicare a Acesteia. Cum ne vom raporta la celelalte căi față cu propria noastră cale, atunci cînd împrejurul nostru se aud tot mai zgomotos termeni precum pluralism, toleranță, corectitudine politică, exclusivism, prozelitism, post-creștinism.
Ne vedem sîmbătă seara la Targu Mureș, la tineret, apoi Duminica seara la Serile cu Irisul deschis, în Cluj, începînd cu orele 18.00, cu dezbateri și întrebări pe tema Creștinul Secolului XXI și celelalte căi-credințe, Toleranță versus Dragoste! Politică (religioasă) corectă sau corectitudine politică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.