După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 aprilie 2017

♫ Oratoriul PATIMILE ȘI ÎNVIEREA DOMNULUI la Cluj-Napoca

Sub bagheta dirijorului Emanuel Bălăceanu, se vor afla pe 29 aprilie la Cluj-Napoca: Orchestra CONSONANTIS din Cluj-Napoca și corul reunit format din: Corul Mixt de Cameră al Universității EMANUEL – Oradea, Corul Con Spirito – Cluj-Napoca și Corul Evanghelic – București, alături de soliștii Ruben Mureșan, Antonela Bârnat și Geani Brad.
O lucrare cu totul unică în stil şi conţinut, demnă de a fi pusă alături de marile capodopere muzicale universale, Patimile şi Învierea Domnului a fost compusă în anul 1948 şi cântată pentru prima dată în România în anul 1990, după căderea regimului comunist.
În atmosfera sărbătorilor pascale ale lunii aprilie, oratoriul lui Paul Constantinescu va evoca patimile, moartea şi Învierea lui Iisus, conform celor 4 Evanghelii. Melodica de sorginte bizantină este absorbită în armonii neoclasice şi dramatizată prin mijloacele complexe ale orchestraţiei simfonice moderne.
Biletele se pot cumpăra on-line pe www.biletmaster.ro, precum și la Agenţia Teatrală din Cluj-Napoca (Piaţa Ştefan Cel Mare nr. 14, program zilnic de la 11:00 la 17:00) și de la Agentia Wens Tour (Str. Eroilor nr. 10 Cluj-Napoca, program zilnic de la 9:00 la 17:00). Preț bilet: 20 RON.
Organizatori: Universitatea Emanuel din Oradea, Asociația Cityside Education

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.