După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 aprilie 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi frați credincioși,

          Har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru și de la Domnul Isus Hristos. Slavă în veci lui Hristos cel Înviat!
          Sper că ați avut sărbători binecuvântate, cu cercetare în ceea ce privește semnificația jertfei, morții și a învierii lui Hristos. Vă scriu aceste rânduri pentru a vă ține  la curent cu activitatea lui Uday și a lucrării din India.
          Uday, slavă Domnului, a ajuns cu bine și, după câteva zile de ședere cu familia și cu echipa, s-a îndreptat către Makrapara, acolo unde locuiește un frate păstor și unde va ajuta nu numai la zidirea casei acestui frate scump, dar și la vestirea Evangheliei. A ajuns luni, și deja au și cumpărat bună parte din materialele necesare.
          Din convorbirea scurtă pe care am avut-o cu el, am aflat aceste vești îmbucurătoare. Acest păstor este un om care a fost persecutat pentru Domnul Isus, dar care nu a renunțat la a sluji Domnului, ci a continuat să se implice în lucrare cu aceeași dedicare și smerenie. Acum vedem cum Domnul a răspuns la rugăciunile lui și a familiei lui, în ce privește o casă de locuit. Nora dumnealui spunea că se ruga de mult pentru asta, și s-a bucurat mult să vadă că Domnul a răspuns la rugăciuni.
          În ceea ce privește lucrarea cu copiii, Uday și câțiva din echipă, s-au dus sâmbăta  trecuta în cele 3 locuri hotărâte, au venit mulți copii, însă mulți sunt evacuați deoarece este o zonă de pericol pentru ei, și nu este deloc spațiu adecvat pentru a desfășura lucrarea. Deocamdată se continuă lucrarea până când Domnul va lămuri ce este de făcut. În ce mă privește pe mine, eu sunt bine, mulțumesc Domnului, și copilașul la fel.

Mai jos, iată câteva motive de mulțumire:
1. Uday și bagajele au ajuns cu bine, chiar dacă au fost mici neînțelegeri la aeroport cu privire la bagaje.
2. Lucrarea de zidire a casei a început, Domnul să răsplătească biserica ce a dăruit specific pentru nevoia acestui păstor credincios.
3. Eu și copilașul, suntem bine.
 

Motive de rugăciune:
1. Echipa să fie cu adevărat întărită și motivată să lucreze pentru Domnul.
2. Domnul să aducă un suflu nou în lucrare, și în fiecare membru din echipă.
3. Zidirea casei păstorului să decurgă fără incidente și să fie spre slava Domnului și bucuria familiei.
4. Domnul să dea putere și izbanda în dorința de a vesti Cuvântul din casă în casă.
5. Copiii să vină în număr cât mai mare, așa cum au venit sâmbătă, lucrătorii să aibă mai mult zel pentru această lucrare, și Domnul să arate ce este de facut cu privire la acești copiii,  dacă mai trebuie continuată sau nu, lucrarea, în aceste locuri.
6. Domnul  să continue să reverse bucurie, pace și sănătate atât pentru bebe cât și pentru Silvia.
7. Rugați-vă pentru zona Makrapara, deoarece două construcții de biserici s-au oprit din cauza opoziției celor de rel hindu.


          Vă mulțumim mult și fie ca Domnul să vă răsplătească toate sacrificiile, dărniciile, rugăciunile, interesul și încurajările voastre pentru noi, și fie ca tot EL să ne umple pe toți de cunoștința voii Lui, în orice fel de înțelepciune și pricepere duhovnicească.
 
Cu prețuire Uday, Silvia și copilașul!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.