După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 aprilie 2017

✡ Shalom! Noi, Oxentia Tourism vă salutăm cu drag: Cristos a Înviat! Nu crezi? Vino şi vezi cu ochii tăi!

Betleem

Într-o iesle în Betleem s-a născut Mesia, Mântuitorul meu şi al tău.
“ … Şi a născut pe Fiul ei cel întâi născut, L-a înfăşat în scutece şi L-a culcat într-o iesle, pentru că în casa de poposire nu era loc pentru ei” (Luca 2:7)

Nazareth

După ce au împlinit tot ce poruncea Legea Domnului, Iosif şi Maria s-au întors în Galileea, în cetatea lor, Nazareth. Iar pruncul creştea şi Se întărea, era plin de înţelepciune şi harul lui Dumnezeu era peste El, … şi Isus creştea în înţelepciune, în statura, şi era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu, şi înaintea oamenilor. (Luca 2:39-40)

Sinagoga de la NAZARETH VILLAGE

Marea Galilee

Pe când trecea pe lângă Marea Galileii, Isus a văzut doi fraţi: pe Simon, zis Petru, şi pe fratele sau Andrei, care aruncau o mreajă în mare, căci erau pescari.
El le-a zis: Veniţi după Mine, şi vă voi face pescari de oameni. Îndată ei au lăsat mrejele şi au mers după El.  (Matei 4:18-20)

Mărturie pastor Cornel FOGOROSIU


Ierusalim

Şi au adus pe Isus la locul numit Golgota, care tălmăcit înseamnă: Locul căpăţânii. Deasupra Lui era scrisă vina Lui: “ Împăratul iudeilor “.
Astfel s-a împlinit Scriptură care zice: A fost pus în numărul celor fărădelege” (Marcu 15:22-28)

Mărturie pastor Beniamin POPLACEAN


Gradina Mormântului în Ierusalim

Iosif a luat trupul, L-a înfăşurat într-o pânză curată de in şi L-a pus într-un mormânt nou, al lui însuşi, pe care-l săpase în stancă. Apoi a prăvălit o piatră mare la uşa mormântului şi a plecat.(Matei 27:59-60)

El le-a zis: “ Nu vă înspăimântaţi ! Căutaţi pe Isus din Nazaret care a fost răstignit: a înviat, nu este aici; iată locul unde Îl puseseră. (Marcu 16:6)

Mărturie pastor Sorin Dumitru CIGHER


Ştim că eşti creştin, poate ai citit şi Sfânta Scriptură, poate slujeşti în Biserică, poate ai întrebări despre poporul ales, poporul evreu, un popor încăpăţânat, dar iubit şi ales de Dumnezeu, dacă da, noi, Oxentia Tourism te invităm şi dorim să fim un partener de încredere pentru că:
-               Să citeşti Scriptură cu alţi ochi
-               Să te convingi de adevărul Scripturii
-               Să te întorci acasă zidit spiritual
-               Să ai o experienţă unică în Israel
-               Te invităm în Israel, te chemăm să vii acasă, în Ierusalim

În Israel cu Oxentia Tourism


Pentru înscrieri și rezervări, poți face asta:
- te înregistrezi și accesezi situl: www.oxentiatourism.ro
- ne telefonezi la numărul: + 40 746 675 313
- ne scrii un e-mail: office@oxentiatourism.com

Shalom !
Mihail Manole & Oxentia Tourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.